Mi a véleményetek a "csaló napokról" a hosszútávú diétában?
Kellenek, hogy jól is érezd magad. :)
Az étel többek között örömforrás is. Ha hosszú távon megvonjuk magunktól ezt a fajta örömet, könnyebben feladjuk a diétát, fogyókúrát, és jöhet a jojó effektus.
Néha, ünnepekkor, különleges alkalmakkor miért ne lehetne megenni egy szelet süteményt egy finom kávé mellett? Vagy egy szürke vasárnap reggel az ágyban tejszínhabos kávét inni...
Nincs annál rosszabb, mint egy ünnepléskor állandóan azt mondani mindenre, hogy köszi, nem...
Köszi a gyors válaszokat! :)
13.30-nak gratulálok! Milyen módszerrel sikerült elérni ezt a szép eredményt?
Én is tartok csaló napokat, 2-3 hetente. Sokszor még jót is tesz, feltöltődnek a glikogén raktárak, és ha már alig van rajtunk felesleg, akkor a holtponton át tud lendíteni.
Viszont nekem például lelkifurdalást okoz, és utána egy napig kőkeményen kívánom a zsírt és a cukrot. Az, hogy rögtön látom is magamon, hogy híztam az nyilván csak bedumálás, de ez is igaz :D
Ha korrekt és kemény a diéta, akkor lehet jótékony hatása a csaló napnak.
De pl. rengeteg testépítő azt mondja, hogy nem tart csaló napot, mert az gyengíti az akaraterőt, és ez tényleg igaz... legalábbis nálam is így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!