Milyen az egészséges étrend?
Mert ugye így lehet lefogyni. Mozgás + jó kajálás. Viszont annyiféle fogyókúra meg elmélet van, hogy kezdek elveszni köztük.
Nem hiszek a káposztadiétában, se a tojásdiétában, se hasonló baromságokban. De csak itt a kategóriák között is látom, hogy Dukan, meg Atkins, Paleo stb... Nem tudok róluk semmit. Én csak egészséges szeretnék lenni, és szép formás, feszes testet szeretnék elérni. Az edzéstervem nagyjából már meg van, most egy igazán jó étrendet szeretnék összeállítani. Szeretném ha mindenki leírná a véleményét, Neki mit jelent az, amikor azt hallja, hogy egészséges táplálkozás? :)
kb úgy rangsorold hogy mi az ami a természetbe megtalálható, pl: sajtburgert nem találsz a fán, tehát rossz, almát viszont igen tehát az jó
a másik, mondjuk az 1700-as évekbe chipset nem igen lehetett kapni tehát rossz, viszont zöldség akkor is volt tehát jó
Kemény kérdés. Mindenkinek más a szervezete, valakire jó hatással van egy étel a másik ugyan attól beteg lesz. Valaki imádja a tejet és speciel hányok tőle. Az egészséges kaja az amitől konkrétan te, jól működsz.
Én a természetes, tartósító és feldolgozás mentes kajákat eszem. Hús,tojás, zöldség, zsír, méz, teljes kiőrlésű kenyér, tisztított víz stb. Ezektől jól érzem magam. De ez nem általánosítható. Elég sokat kísérletezgettem hogy konkrétan nekem mi a jó. Plussz mozgás és elegendő pihenés.
a legalapabb az a hús,tojás,zsír,zöldség,ezek az elsődleges fontosságúak.
a feszes izomzat felépítéséhez a tömegnöveléshez a kalóriapluszhoz kelleni fog szénhidrát is ami lehet zab,édesburgonya és rizs mondjuk.
amit pedig kerülni kellene azok a tej és tejszármazékok minden formája és az omega 6ban gazdag növényi olajok,gyors szénhidrátok,cukrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!