Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabarohamom van még nem ettem...

Zabarohamom van még nem ettem semmi olyasmit amit megbántam volna! De annyira ennék nasit és meg is jött egésznap sírós hangulatom van belefér? Mit egyek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
KIváncsiságból leírnád mit ettél ma ,szoktál enni?
2014. jún. 25. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Húzz be egy felest vagy kettőt vagy csirkemell zöldség. De szerintem belefér ha a nasi megnyugtat, sőt egyél minek szenvedni. Holnap egy új nap és csinálod tovább a diétádat. bár szerintem úgy rossz a diétád ahogy van, egy jó diétában nincs olyan hogy zaba roham :)

A legjobbakat neked.!

2014. jún. 25. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon elkap a nassolhatnék, akkor kölesgolyót szoktam enni. Itt szinte minden boltban van, és az ízesítettek nagyon finomak. Nem kell belőle napi 8 zacskót megenni, de néha belefér, és nincs benne semmi, ami egy diétában ártana, csak a szénhidrát tartalmát kell figyelembe venni.

Más megoldás: Lebattyogsz a boltba, veszel egy negyed kilós túrót, és megízesíted. Ha nincs kedved vacakolni, keverj bele egy hozzáadott cukor nélküli joghurtot (Sole Update, Activia 0,1% ivójoghurt). De tehetsz bele friss gyümölcsöt, kakaót, kókuszt, amivel jól esik. Ha édesíteni akarod, azt ne cukorral tedd, hanem xilittel, steviával, eritrotollal, vagy valami kalóriamentes édesítőszerrel.

2014. jún. 25. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiegészítés, hátha nem egyértelmű: kakaó alatt nem a cukorral tömött nesquiket értem, hanem a natúr, édesítetlen kakaóport.
2014. jún. 25. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat bár mielőtt elolvatam az utólsó két választ már megettem 2 cerbona műzlit és pattogatot kukit :)
2014. jún. 25. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Kár volt. :) Ilyeneket ne is tarts otthon, helyette inkább legyen otthon túró és valami ízesíteni. Ha anyagilag belefér, ott vannak a fehérjeturmixok is, amik elég finomak tudnak lenni, és a fehérje mellett kevés, vagy akár 0 szénhidrátot és zsírt tartalmaznak. Ez is alkalmas túró ízesítésre, de magában, vízzel készítve is finomak. A tejet inkább mellőzzük, sok benne a cukor.
2014. jún. 25. 22:31
 7/7 anonim válasza:
A túró nagyon jó ötlet, de ha az nem lenne elég tömény neked zabaroham esetén (nekem tutira nem lenne), vegyél mellé valamilyen kekszet, teljes kiőrlésű lisztből készültet vagy diétásat, mindenképp édesítettet, hogy minél előbb elmúljon a roham. :) Ezzel nem ártasz annyit, mintha egy nagy sütit benyomnál, de mégis elmúlik a nassolhatnék.
2014. jún. 26. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!