Zabarohamom van még nem ettem semmi olyasmit amit megbántam volna! De annyira ennék nasit és meg is jött egésznap sírós hangulatom van belefér? Mit egyek?
Húzz be egy felest vagy kettőt vagy csirkemell zöldség. De szerintem belefér ha a nasi megnyugtat, sőt egyél minek szenvedni. Holnap egy új nap és csinálod tovább a diétádat. bár szerintem úgy rossz a diétád ahogy van, egy jó diétában nincs olyan hogy zaba roham :)
A legjobbakat neked.!
Ha nagyon elkap a nassolhatnék, akkor kölesgolyót szoktam enni. Itt szinte minden boltban van, és az ízesítettek nagyon finomak. Nem kell belőle napi 8 zacskót megenni, de néha belefér, és nincs benne semmi, ami egy diétában ártana, csak a szénhidrát tartalmát kell figyelembe venni.
Más megoldás: Lebattyogsz a boltba, veszel egy negyed kilós túrót, és megízesíted. Ha nincs kedved vacakolni, keverj bele egy hozzáadott cukor nélküli joghurtot (Sole Update, Activia 0,1% ivójoghurt). De tehetsz bele friss gyümölcsöt, kakaót, kókuszt, amivel jól esik. Ha édesíteni akarod, azt ne cukorral tedd, hanem xilittel, steviával, eritrotollal, vagy valami kalóriamentes édesítőszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!