Heti egyszer belefér?
Hát neked beleférhet, másnak meg lehet, hogy nem.
De az a 700-800 kalóriányi süti/csoki azért nagyon sok. Egy tábla milkában is csak olyan 500-550 van, pedig azért az is elég sok.
Szerintem ha csoki akarsz enni, meg sütit, akkor egyél, de azért ne ilyen sokat.
Ekkora mennyiségben nem hiszem, viszont egy kis sütibe még senki sem halt bele.
Cukrásznak készülők,minden nap sütik között vagyok,nyilván ha elkészül egy krém meg kell kóstolni, és hiába,hogy nem sok,de ha az ember már 5dologba belevett és még nincs is dél összejön belőle nagyobb kalória mennyiség, még is sikerült fogynom.
Így nem fér bele, hogy előre eltervezed, hogy egy nap mindenképpen meg fogsz enni ekkora órási mennyiségű édességet.
Az teljesen normális ha pár naponta eszel egy szelet csokit vagy egy darab sütit, tortát.
Így nem fogod bírni a diétát sem sokáig. A fejedben tegyél először rendet. Gondolkozz azon, hogy miért csak egy ekkora mennyiségű édesség képes neked örömet okozni. Mit pótolsz vele? Mi hiányzik az életedből? Hiába diétázol, ha a problémát nem oldod meg, ami miatt eszel, akkor előbb utóbb megint nagy mennyiségeket fogsz enni.
Sokan lefognak ugatni tudom.
Én heti 1000-1500kcal csokit, chipset viszek egy nap egyszer, amikor nincs itthon senki.
Mindennap szigorú vagyok magammal, zöldésg, gyümölcs, hús, hal, tojás.
Amikor bezabálok minden finomságot, utána nagyon fáj a gyomrom, iszok hirtelen fél liter langyos sós vizet, ingerlem egy kicsit a szájpadlásom és kihányok mindent.
nem történik semmi, utána megy minden tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!