Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt egyszer...

Fogyókúra alatt egyszer belefér a pizza?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon nyaggat, hogy amióta figyelek az étkezésemre, azóta szinte semmit sem eszem meg, amit ő csinál. Ha egyszer egy szelet házi pizzát megeszem, az nem fogja elrontani az egészet?
2013. jún. 29. 22:44
 1/2 moosenstein ***** válasza:

Nekem minden heten be van iktatva egy csalo nap, amikor azt eszem es annyit amennyi pont jolesik! Ez a vasarnap. Szoval alig varom, hogy holnap legyen. Ha minden igaz pont pizza lesz XD

Nalam nem ront el semmit, csak lassit. Heti 1 kilonal nem megy le tobb.

A het tobbi reszen pedig, nagyjabol paleozok.

2013. jún. 29. 22:54
 2/2 anonim ***** válasza:
én paleozom,nem is szeretem a tiltott termékeket,szóval egyébként sem ennék pizzát,de nagyon sokan leírták már hasonló kérdésekhez,hogy a diéta nem vallás,nem fogsz meghalni egy szelet pizzától,de neked kell tudnod,mennyire akarsz tudatosan enni,és ahhoz igazítani az életedet is. sajnos ezt sokszor nem értik meg a körülöttünk élők,de idővel komolyan veszik,ha látják,hogy szigorúan elhatároztad magad. amikor elkezdtem paleozni,a pasim rögtön nekem esett,hogy meg ne próbáljam,csont és bőr leszek,nevetséges lisztet meg hasonlókat nem enni,satöbbi. Azóta leolvadt rólam 6kg,és nem lettem anorexiás,igaz,vékony vagyok,de mellette szálkás,mert minden nap erősítő tornát és kardio edzést csinálok.
2013. jún. 29. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!