Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan létezik hogy a súly nem...

Olyan létezik hogy a súly nem valtozik viszont centik lemennek?

Figyelt kérdés
98kg vagyok stabilan pedig 3hete fogyozok, hasamrol es a derekamrol lement 5-6cm, de sulyom nem valtozott? most akkor a zsír elvándorolt más testreszemre?
2014. jún. 25. 08:58
 1/8 anonim ***** válasza:

" most akkor a zsír elvándorolt más testreszemre? "

-ne ringasd magad hulyeségekbe,

-ha a súlyod nem csökkent ,azaz 98 maradt,akkor nem fogytál semmit ,

-szoktak még jönni azzal a sületlenséggel is ,hogy biztos átváltozott a zsírod izommá,de ez is csak egy urbanlegenda,

2014. jún. 25. 09:12
 2/8 dromedarbalu ***** válasza:

Esetleg ha sportolsz akkor lehet ilyen hogy a háj lemegy de az izom egy kicsit növekszik.

De ez nem tartós állapot. Ha tovább fogyózol az izmaidból is fogyni fogsz!

2014. jún. 25. 09:13
 3/8 A kérdező kommentje:
sportolni azt sportolok, gorkorizom napi 10km-t(meloba meg vissza), meg hetvegenkent dombos videken bicajozom, de otthon ilyen tornagyakorlatokat nem vegzek
2014. jún. 25. 09:44
 4/8 pbiker válasza:

Szerintem se fogytál semmit.

A fogyozásnak alapfeltétele az egészséges, rendszeres táplálkozás, hogy az anyagcsere az mindenképp pörögjön.

Továbbá elengedhetetlen mozogni, mert először sajnos az izom látja kárát a fogyásnak.

Lány vagy?

2014. jún. 25. 09:46
 5/8 A kérdező kommentje:
hat inkabb nő, étkezni mar rendesen étkezem, reggel sonka sajt paradicsom paprika uborka(semmi tesztat nem eszek), zoldtea, tizorai uzsi nincs, ebedre altalaban csirkemellbol keszitek valamit parolt zoldseggel vagy salataval es grépfruit, vacsira is husfélét eszek illetve zoldsegeket és grépfruit, sok vizet iszom, es irto sok dinnyét megeszem mostansag,lehet CH tartomanyom ezert egekbe lehet.de azt hittem hogy a gorkorizas fogyaszt es a bringazas isemelkedo terepen
2014. jún. 25. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyan annyi tömegű izom felszedéséhez, mint amennyit fogytál vízből esetleg zsírból, nem 3 hét kell. Szerintem csak a beleid kezdenek kiürülni a helyes táplálkozás miatt, azért vagy vékonyabb cm-ben a hasadon meg a derekad körül.
2014. jún. 25. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vizet és/vagy béltartalmat vesztettél, attól ment le egy pár centi, de ez súlyban jelentéktelen.
2014. jún. 25. 10:42
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor jo, ezek szerint akkor elkezdodott valamilyen szinten
2014. jún. 25. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!