Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi volt nektek a "kattanás"?

Mi volt nektek a "kattanás"?

Figyelt kérdés
Mi volt az utolsó csepp a pohárban? Minek hatására jöttetek rá, hogy most már tényleg le kéne fogynotok? Kitartottatok a végsőkig?
2014. jún. 24. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1. A legtöbb nadrágom már kicsit szorít

2. Ültem a buszon, és a busz ablakában észrevettem, hogy baromira nagy a hasam

Úgyhogy muszáj, nem bírok így tovább élni.

160 cm és 77 kg

2014. jún. 26. 23:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Összértek a combjaim úgy is, ha a bokáimat nem raktam össze, meg volt, hogy M-es cuccokat kellett vennem S helyett...
2017. ápr. 15. 19:26
 13/18 anonim válasza:
Fényképek.,amelyeken az 56kg-os barátnőim ülnek egy hegy mellett ami én vagyok ...3 számjegyű volt a súlyom. :( 34 kgt fogytam,még kellene ,de leállt a fogyás ,pedig nem eszem félre még ünnepek alatt sem.És meg az is,hogy van egy fiam ,és nem akarom,hogy szégyenkezzen miattam.Ja ,éés a ruhavásárlás pfff...elgondolkoztatott egy ruhaüzlet tulajdonos,felpróbáltam egy blúzt és nem tetszettem benne magamnak ,mire azt mondta:Tudja ,mi kövérek bármit felvehetünk ,semmiben sem fogunk tetszeni magunknak ,mert kövérek vagyunk...
2017. ápr. 16. 08:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Fizikai aktivitas...egyszeruen sose birtam elviselni ,ha valami nehezemre esik. Mindig a legjobb formamban akartam lenni,akarmit is kelljen csinalni..mikor sokat fociztunk gimiskent,akkor hajtott hogy minel jobb legyek,minel gyorsabb,minel tobbet tudjak futni. Ha fizikai felmeresek voltak ott is minel jobb akartam lenni. Es most hogy mar dolgozok es mellette tanulok is azt vettem eszre,hogy ha jo formaba vagyok jobban megy minden. Pozitivabban allsz minden feladat ele. Nem olyan megterhelo. En is elvoltam parszor hizva,de sose viseltem el. Egyszeruen rossz volt ugy. Es a mozgas melle megtanultam,hogy fontos a kajalas is.
2017. ápr. 16. 10:32
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 lol, én 56-ról indultam (167 cm)
2017. ápr. 16. 19:20
 16/18 anonim válasza:
#15 ,a 13as vagyok.Igen,pontosan 103,7 kg voltam ,sokáig kimondani is szégyelltem ,és azóta sem hivatkozom arra,hogy azért -mert a pajzsmirigyem ,vaagy ,mert szültem,vaaagy mert évekig magne b6ot szedtem .Nem bújtam semmi ilyen mögé,mert minden akarat kérdése ,30dik szülinapomra egy futógépet vettem magamnak és 1 év múlva már -30kg nál tartottam.Nem csak esztétikailag zavart a túlsúly ,a cukorbetegségtől is félek,a szüleim cukorbetegek ,a nagyapám mindkét lábát térd felett amputálták...Tehát lehet,hogy neked az én akkori súlyom ,,lol,,.a te régi 56 kilódhoz képest ,de én büszke vagyok rá ,hogy meg tudtam csinálni -önmagamért -;)
2017. ápr. 16. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Jaj, nem azért mondtam, ügyes vagy, és nagyszerű a teljesítményed, amit elértél.

Arra akartam célozni, hogy az 56 kg-os lányok se kifejezetten vékonyak azért.

Bocsi, ha félreértetted

2017. ápr. 16. 19:59
 18/18 anonim válasza:
#13as vagyok .Semmi baj :) Ez az én 56kg barinőm nagyon vékony ,én se mondanám róla ,hogy megvan 56 kg-én sosem leszek ennyi ,de nem is akarok ( akkor a földön húznám a bőröm ).Amúgy érdekes,hogy jópár kgval több vagyok még mindig,mint tini koromban ,de mégis kisebb ruhákat hordok mint anno.Ezzel csak azt akartam mondani,hogy mindenkin másként ,,mutat,, ugyanannyi súly.
2017. ápr. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!