Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi volt nektek a "kattanás"?

Mi volt nektek a "kattanás"?

Figyelt kérdés
Mi volt az utolsó csepp a pohárban? Minek hatására jöttetek rá, hogy most már tényleg le kéne fogynotok? Kitartottatok a végsőkig?
2014. jún. 24. 14:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

1) Nem fértem bele a nadrágjaimba.

2) Fenékre és combra híztam sokat és a szép homokóra alkatomból körte lett (majdnem, hisz a mellem nem kicsi).

3) Nincs pénzem új nadrágokat venni, és nem is akarok megválni a kedvenc darabjaimtól. Így inkább bele fogyok.

2014. jún. 24. 14:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Szintén ruhakihízás... és gyűlölök ruhákat venni/nézni.

Nem az első diéta, volt egy életmódváltásom pár éve, szépen tartottam is, csak aztán súlyos magánéleti gondok, betegség - bumm, visszatértem a régi rossz kajálásra, a gyógyszeremtől meg extrán felszedtem (nagyon étvágynövelő, bár a toleranciával már csökken ez a mellékhatás).

2014. jún. 24. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:

A húgom lánya megjegyzete, hogy kezdek hasonlítani az anyjára (aki mindig is rettentö kövér volt, én meg régebben elég vékony)

Azóta kb 15 kg-t fogytam és még folytatom.

2014. jún. 24. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Amikor terhesnek néztek :D
2014. jún. 24. 14:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Amikor rájöttem, hogy fél év múlva szalagavatóm lesz, és ez az utolsó esélyem, hogy a gimis éveim alatt még vékony legyek. 20 kiló feleslegem van.
2014. jún. 24. 16:21
 6/18 anonim ***** válasza:
Magam miatt meg egy lány miatt akibe szerelmes vagyok :D
2014. jún. 24. 18:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Mikor pár hónap után találkoztam a barátnőimmel és furcsamód egyik se mondta, hogy jól nézek ki. Mikor megláttam a közös képeket és rájöttem, hogy kur.vára kövérebb vagyok náluk. A képek után ráálltam a mérlegre is és konstatáltam, hogy csaknem 15 kilót szedtem fel pár hónap alatt.
2014. jún. 24. 18:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Nálam szerintem több dolog játszott közre:

1. Közelről kellett végignéznem, ahogy egy családtagom tönkreteszi az egészségét, és ezzel a saját és környezete életét.

2. Közel 30 évesen egyedül vagyok, nincs bátorságom csajozni, és tavaly év vége felé valami miatt állandóan iszonyat kanos voltam. :) Kitaláltam, hogy most már nincs mese, el kell kezdenem valami lányt vadászni.

Januárban kitaláltam, hogy rendbeteszem kicsit az érezhetően megromlott egészségem, majd egy ismerősnek említve a diétás tervem, ő ajánlotta nekem a sárga kapszula c. könyvet. Ebből kedvet kaptam a sportoláshoz, súlyzózáshoz is, majd fokozatosan elkezdtem életmódot váltani, egyre több káros dolgot hagytam el.

Életem eddigi legjobb döntése volt, 20 kg-ot fogytam, a közérzetem és az önbizalmam pedig egyre jobb. Barátnőm ugyan még nincs, de még nem is vagyok "kész". Még kb. ennyit le kell fogynom, illetve az egészségem még mindig nem 100%-os, de napról napra közelebb jutok a célhoz.

2014. jún. 24. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:

Szülés után felkeltem a kórházban, és belenéztem a tükörbe. Nyilván tudtam addig s,hogy rengeteget híztam, de valahogy akkor baromi nagynak láttam a fejem! :)

Sajnos szoptatni nem tudtam, így kb. 3 hónapos lehetett a fiam, amikor nekiálltam sportolni, meg diétázni.

Most két és fél évvel a szülés után több,mint 40 kg-oval vagyok kevesebb. Vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt! És baromira élvezem! Mind azt,hogy az imádott régebbi ruháim rám jönnek, sőt jól állnak, mind azt,hogy a férjem szemében is látom,hogy bár mindig imádott, de azért most máshogy néz rám. Jó, hogy nem kell vívódnom,hogy kivegyem-e a gyereket a strandra, ami ugye neki buli, nekem meg görcs stb.

2014. jún. 25. 06:36
 10/18 anonim válasza:
A volt legjobb haverom kikezdett a buszmegállóban elég csúnyán az alakom miatt. Rá két hónap múlva 10 kiló mínusszal mindenki anorexiásnak nézett.-.-"
2014. jún. 25. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!