Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázás közben melyik az...

Fogyókúrázás közben melyik az az alkoholfajta ami a legmegengedettebb? Amelyik a legkevésbé hízlal.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kellene egyáltalán.
2014. jún. 24. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem, ugyanis az alkohol maga hizlal. Grammja 7 kcalt tartalmaz es a maj rogton lebontja es zsirkent tarolja. Alkoholfogyasztas mellett nem lehet vagy nagyon nehez fogyni.
2014. jún. 24. 11:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy tudom hogy nem kellene. Nem rendszerességről van szó. Ha vki havi 1x megeszik egy tábla csokit az sem fog kevésbé fogyni. Az érdekelne hogy ha iszom, akkor melyiket válasszam.
2014. jún. 24. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
amelyikben nincs sok cukor!! menj be boltba es nezd at melyikben van alegkevesebb
2014. jún. 24. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lenne olyan, hogy megengedett vagy nem megengedett alkoholfajta. Mindegyiknek van egy meghatározott kalóriatartalma, amit jó, ha tudsz, amikor iszol. -> Google: italok kalória

A leginkább veszélyes a dologban az, hogy nem tudsz megállni, ideiglenesen megdob a hatása az első körnél(attól függően, hogy mit iszol) és beviszel akár 1000 fölösleges kalóriát, ami üres kalóriaként megy egyből zsírba. A másnaposság miatt nem tudsz pihenni és legfőként tartani az étkezési időpontokat, fáradt és dehidratált vagy, agyoncsapod az egész diétát. (Fogyókúrázni önmagában hülyeség, kivéve ha mondjuk csak ideiglenesen szeretnél leadni.)

A kalória táblázatban megnézheted, hogy 1 normál sörrel (kb. 4-5% alkohollal)majdnem egy étkezésre való kalóriamennyiséget (diétától függően) viszel be teljesen feleslegesen. Ha ezek után az egy sör nem sör filozófiát követed, simán egy napi étkezésnek megfelelő kalóriamennyiség bekerül.

Hogy mennyi fér bele, azt te tudod...

2014. jún. 24. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha megiszol 1 deci vodkát, ami azért már odazörget, azzal bemegy kb. 240 kalória. Ez egyenlő testsúlytól és életkortól függően kb. 20 perc sífutással vagy taposással.

Én fröccsözni szoktam, ha nagyon innék, egy házmesterrel bemegy kb. 240 kalória, van fél liternyi anyagom, azzal el tudok nyammogni egy ideig. De ez is ilyen félmegoldás, utóbbi időben inkább megyek olyan helyre, ahol van vmilyen cukormentes üdítő és azt iszok egész este.

2014. jún. 24. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Száraz fehérbor. Szintén fogyózom de a vacsihoz megiszok eg pohár fehérbort. Nem vettem észre nehézséget a fogyásomban.
2014. jún. 24. 12:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én is havi 1-2 pohár borra/pezsgőre gondoltam. Nem hinném, hogy attól másnapos leszek. :D

2014. jún. 24. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:

én fogyózom (egészséges kaja, többször keveset, és sport) de az alkoholról nem mondok le :D nyár van, minden héten bulizok :D

és ezzel együtt is fogyok :)

nem tudom sajnos hogy melyiket idd, én iszom mindent de mégis fogyok :) nem 1 hét alatt dobom le a fölös kilókat, ez tény, de nem lehetetlen a fogyás ;)

2014. jún. 24. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:

A nagyon ritkán 1-2 pohár bor, amit írtál, kérdező, szerintem pont a legegészségesebb és a legkevesebb vizet zavaró alkoholfogyasztás, nem aggódnék rajta.

Amit az egyik hozzászóló írt a +1000 kalóriáról, az már egy speciális eset s távolról sincs mindenkinél így. Ha én iszom egy sört, akkor nem eszem és az sokszáz vagy ezer kalória mínusz :P

De speciel én keveset iszom mindenből. Nekem a Stroh80 rum lenne a legkevésbé hizlaló, kivéve, ha csokiba teszem, mivel cseppeknél többet nem tudok inni belőle.

Amikor épp számolom a kalóriabevitelemet, s alkoholizálok, mindig meglepődöm, mennyire kevés kalória, de még szénhidrát is. Mennyiség kérdése, ittam én már féldecis pohárból sört is, igaz, 2-szer újratöltve... De a szilveszteri bólészerűségem is kellemesen alkoholos volt pár korty rummal a nagy adagba, a gyümölcshöz képest labdába se rúghatott az alkohol kalóriatartalma... :D Oké, nem mindenki ilyen, bár amikor fogytam és jött egy buli, én is ittam 2 sört vagy 3 páleszt, legfeljebb aznap nem fogytam, ráértem. Szerintem az ember alapszinten fogja vissza magát, de ha úgy jön ki, ne ezen pörögjön, felesleges.

2014. jún. 24. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!