Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon zavar a testemen a...

Nagyon zavar a testemen a felesleg.14 éves lány vagyok,158 cm vagyok. És 38 kg. ez nagyon rosssz? Mert engem eléggé zavar, és az iskolába is azt mondta egy gyerek h kövér vagyok. Szóval tényleg kövér vagyok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 14:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én is életvidám vagyok (nekem írtál választ) :)

Van barátom is, szóval minden okés.. :D

2010. jan. 4. 21:21
 22/27 A kérdező kommentje:

mint egy fejmosás ,komolyan mondom! :D

kösszi szépen ezekez a nagyon jó tancsáokat, nem vagyok egy mogorva ember, sőt szinte én nem tudok haragudni az emberekre...

szóval...

de nem szeretem ha a "ribancozással " jönnek! :D

2010. jan. 4. 22:00
 23/27 anonim válasza:

De ezt nem is neked írtam (kérdező)! =)

Hanem...ígen...a 15:12-esnek =) És ha így van minden okay!+ =D És legyetek nagyon nagyon nagyon sokáig együtt a fiúddal! =D Hajrá!

2010. jan. 5. 16:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ne fogyj tovább igy is anorexiás vagy"-.-...

Majd pár hónap múlva lehet téged a korházba látogatni...Azonnal kezdj el enni normálisan,én csak segiteni akarok nem bántásként...

2010. jan. 5. 18:13
 25/27 anonim válasza:
Nagyon sovány vagy, ilyen testtömeg azt feltételezi, hogy nem csak háj nincs rajtad de kórosan izomtalan vagy! Ne tedd tönkre magad, mert kár lenne! Egyél, és sportolj!!!
2010. júl. 7. 13:16
 26/27 anonim válasza:
Hízzál, mert ez így nem lesz jó .
2010. aug. 10. 14:09
 27/27 anonim válasza:
En 14 evesen voltam 148 cm es 56 kg xD
2018. nov. 26. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!