Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok ha? (lent)

Csilla200 kérdése:

Mennyit fogyhatok ha? (lent)

Figyelt kérdés
Ha 2000 kalóriát viszek be , és 1000 elégettek ? Vagy fogyhatok vele ?
2014. jún. 23. 00:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hat hogy mennyit fogyhatsz azt nemtudom, nemtudom mennyi kg vagy milyen ametabolizmusod, de mivel ha kiszamitod a bevitt kaloria kevesebb mint az elegetett valoszinuleg fogynal..
2014. jún. 23. 01:29
 2/11 anonim ***** válasza:
És ez a 2000 kalória miből áll össze?
2014. jún. 23. 09:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazából mikkor miből a reggeli az biztos ,hogy egy kis tál gabonapehely ,ebéd mindig más ,vacsi meg sokszor kihagyom ,mert nincs rá időm ,de ha van ,akkor az is gabonapehely ,vagy egy szelet kenyér
2014. jún. 23. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Értem. Hát akkor van egy rossz hírem: bármennyit tornázhatsz, futhatsz, fejen állhatsz, mert ettől nem fogsz lefogyni.

Bár elképzelhetőnek tartom egy kicsit a fogyást, mert végül is koplalsz, de:

- ideig-óráig fog tartani

- gusztustalan lesz a végeredmény

- visszahízod amit lekoplaltál nagy nehezen + mégegyszer annyit visszahízol.

Főleg ezekkel a cukros gabonapelyhekkel, meg hogy nem vacsorázol. A többiről nem is beszélve

2014. jún. 23. 10:46
 5/11 anonim ***** válasza:

A másik hogy amiket itt leírtál nem tudom, hogy jön össze a 2000 kalóriád. A kis tál gabonapehely az egy kisebb fajta vödör? Vagy ebédre mit eszel??? El sem tudom képzelni..Mert ha még csak este sem eszel, az azért brutál egy étkezés alkalmával 1000 kalóriát bevinni :D

Arra nem gondoltál még, hogy kb 1500 kcal-t egyél normális kajákból és egy idő után csökkentsd?

Még egy kérdés: milyen mozgással égetnéd el azt az 1000 kcal-t?

2014. jún. 23. 10:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Te bele látsz az életembe hm ? Az a kis tél akkor, mint egy bögre .
2014. jún. 23. 13:23
 7/11 A kérdező kommentje:
* tál ,és szerintem 1,5 óra aerobik megvan 1000 kalória egyesek szerint (barátok)
2014. jún. 23. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem látok bele az életedbe, csak te kértél segítséget. Akkor miért kérdezel, ha szerinted jó a kis gabonapelyhed, meg az étkezésed is tökéletes?

Nem kötekedni akarok, de komolyan ilyenkor csak röhögni tudok. Idejössz segítséget kérni, de nem jó a normális válasz. Akkor mit szeretnél?

2014. jún. 23. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:
egy kis talban mennyi gramm az a gabonapehely es milyen tejet ontesz ra? a gaboapehely mennyi kcal? nagyon cukros?izesített formatumu?es amig eszel lisztes cukros dolgokat fogyni nem fogsz. mozgas amit vegzel milyen fokozatu? konnyebb kozepes vagy magas? tehat a pulzusod a 1,5ora alatt vegig stabilan 120 es 135kozt van?méred hogy tudod hogy ennyit égetsz el?
2014. jún. 23. 15:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Én erre már nem irok semmit.!!
2014. jún. 23. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!