Mennyit fogyhatok ha? (lent)
Értem. Hát akkor van egy rossz hírem: bármennyit tornázhatsz, futhatsz, fejen állhatsz, mert ettől nem fogsz lefogyni.
Bár elképzelhetőnek tartom egy kicsit a fogyást, mert végül is koplalsz, de:
- ideig-óráig fog tartani
- gusztustalan lesz a végeredmény
- visszahízod amit lekoplaltál nagy nehezen + mégegyszer annyit visszahízol.
Főleg ezekkel a cukros gabonapelyhekkel, meg hogy nem vacsorázol. A többiről nem is beszélve
A másik hogy amiket itt leírtál nem tudom, hogy jön össze a 2000 kalóriád. A kis tál gabonapehely az egy kisebb fajta vödör? Vagy ebédre mit eszel??? El sem tudom képzelni..Mert ha még csak este sem eszel, az azért brutál egy étkezés alkalmával 1000 kalóriát bevinni :D
Arra nem gondoltál még, hogy kb 1500 kcal-t egyél normális kajákból és egy idő után csökkentsd?
Még egy kérdés: milyen mozgással égetnéd el azt az 1000 kcal-t?
Nem látok bele az életedbe, csak te kértél segítséget. Akkor miért kérdezel, ha szerinted jó a kis gabonapelyhed, meg az étkezésed is tökéletes?
Nem kötekedni akarok, de komolyan ilyenkor csak röhögni tudok. Idejössz segítséget kérni, de nem jó a normális válasz. Akkor mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!