Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Protein turmixba segitene valaki?

Protein turmixba segitene valaki?

Figyelt kérdés
gondolkodom, hogy veszek valamilyen feherje turmixot, vegul is nyar van,meleg,inkabb iszik az ember mint eszik, es egyik etkezest kivaltanam ezzel, de valahogy megijedtem ahogy nezegettem a kepeket olyanokrol akik hasznaljak, hogy inkabb szélesedtek tole.
2014. jún. 19. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit kéne segíteni benne, mert azt nem írtad le...
2014. jún. 19. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:
jaj bocsi :D hat hogy tenyleg az ember hizik e tole mer a fogyas a celom, igy is széles vallaim vannak nem szeretnék szélesedni még jobban.
2014. jún. 19. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha edzel akkor nem hízol tőle. Meg napi 1 adagtól úgysem fogsz hízni.
2014. jún. 19. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
A fehérjétől nem szélesedsz, nem hízol. A fehérjepor is étel, ahogy a csirkemell is, attól sem szélesedsz ki. Annyi a szerepe, hogy könnyebb vele elérni a sportoláshoz, izomfejlesztéshez/megtartáshoz szükséges magasabb fehérjebevitelt. Céltól függően válassz, sok helyen le van írva, melyik mire való. Étkezés kiváltásra pl. jó a kazein, mert lassú felszívódású.
2014. jún. 19. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
EtrendKIEGESZITO a neve. Nem veletlen, etkezest nem tudsz kivaltani vele.
2014. jún. 20. 01:45
 6/6 A kérdező kommentje:
értem koszonom szepen valaszokat
2014. jún. 20. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!