Segitene valakinekem a fogyásban?
VEGYÉL KONYHAI MÉRLEGET!! ez alap dolog a kalóriaszámolásnál! Nem értem, honnan tudod h 1200 kcal, ha nem méred a kajákat??
1. 100 kilósan nincs szuper méret.
2. csak dinnyét? és csodálkozol hogy nem fogysz? fehér hús+zöldség, kevés gyümi(!) és kevés szénhidrát.
keresd fel a kalóriabázis.hu-t, hidd el neked is segíteni fog...ahogy elnézem kell is a segítség.
A kaloriabazison mindig be kell írni, hogy miből hány grammot ettél. Ilyenkor csak saccolsz, vagy mi alapján méred, ha nincs mérleg? Amikor egy ételt beviszel a rendszerbe, akkor azt is látod, hogy abban mennyi szénhidrát van, illetve aznap max. mennyi szénhidrátot és min. mennyi fehérjét kellene enned. Nekem pl. azt írja, hogy napi 100 g szénhidrátot ehetek, ha nem tornázok, ez pedig 1,5 kg görögdinnye, tehát ha mást semmit nem eszek egész nap, akkor is csak 1,5 kg görögdinnyét ehetek. És sajnos abban csak 8 g fehérje van, tehát ezzel csak az izmom sorvadna el. Ezért nekem ha 40 percet tornázok, akkor az 1100 kcalhoz ezt engedi enni egész nap, így jönnek ki az arányok:
12 dkg Grillezett csirkemell
1,6 kg Görög dinnye
1.5 szelet Fehér kenyér
2.8 dkg Vaj
És ez mellett már semmi nem ehetek. Viszont ezzel a módszerrel (szigorúan mérek mindent) tök szépen fogyok, mert arra is törekszem, hogy a szénhidrát nagy részét délelőtt vigyem be, a fehérjét pedig délben, délután. Sok sikert és sok türelmet kívánok, tudom, hogy nehéz, de a kezdeti sikertelenség miatt ne add fel. Lehet, hogy fogytál is már, attól, hogy a tükörben nem látszik! Kérj mérleget a szülinapodra, és ne hagyd, hogy eltántorítson bárki a szándékodtól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!