Ha elkezdek fogyókúrázni tényleg kisebbek lesznek a melleim?
Azt hallottam hogyha elkezdem a fogyókúrát akkor a melleim kisebbek lesznek mert abból fogyok ez tényleg így van????
170cm és 64kg vagyok és hasból szeretnék fogyni mások azt mondják túl kövér vagyok és szeretnék valamit el kezdeni de azt se tudom mivel kezdjem.
Rosszul esett tölle de nagyon szeretem és érte mindent:)
De nagy melleim vannak és szépek azokat meg nem akarom elveszteni:(
Köszike a válaszokat:)
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal, egyszer nagyon durván fogyókúráztam, aminek a fázisai a következők voltak:
Először a mellem mérete csökkent két egész kosárral (!), - szó szerint leestek rólam a melltartóim - aztán beesett az arcom, csonttá fogyott a karom, lapos lett a hasam, majd a combom kezdett vékonyodni. A fenekemből, illetve a csípőmből még a koplalás és a napi két óra torna ellenére se ment le egy centi sem. Ja, ehhez a következő adatok járulnak: 170 centi vagyok, mint te, én akkor, mikor fogyózni kezdtem, 67 kiló voltam, borzalmas sonkának éreztem magam. Két hónap alatt 52 kilóra fogytam, ez hat éve volt, azóta szépen lassan visszakúsztak rám a kilók. Jelenleg 63 kiló vagyok, érzem, hogy kicsit sok, meg is akarok tőle szabadulni (én magamnak az 57 kilót tűztem ki, mint célt), de már nem koplalással! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!