Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elkezdek fogyókúrázni...

Ha elkezdek fogyókúrázni tényleg kisebbek lesznek a melleim?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogyha elkezdem a fogyókúrát akkor a melleim kisebbek lesznek mert abból fogyok ez tényleg így van????

170cm és 64kg vagyok és hasból szeretnék fogyni mások azt mondják túl kövér vagyok és szeretnék valamit el kezdeni de azt se tudom mivel kezdjem.

2008. júl. 31. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen készülj fel hogy abból is fog jócskán menni. Ha nagyok a melleid, könnyen megereszkedik a bőr és csúnya lesz. Ha nem annyira, akkor valószínüleg fogja tudni követni a változást.
2008. júl. 31. 15:16
 2/7 anonim válasza:
attol függ h fogyni fog e a melled h miylen lefogyási formát választasz. ha persze csak hasra fogsz edzeni tudtom szerint a melled nem fog fogyni de ha esetleg valami egész testet igénybe vevő gyakorlatot választasz akkor minden esély megvan rá.
2008. júl. 31. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ideális a súlyod! Még nagyon is! De amúgy sajna tényleg ciciből meg le elöször... Amikor én elkezdtem diétázni+sportolni 70-72kg-ról 65re lementem és a cicimen striák is megjelentek, majd visszahíztam szépen lassan, így most már a 80kg-ot verdesem alulról, de a cicimre még mindig nem ment semmi, ugyanolyan pici és striás... Szóval én nem kockáztatnám a Te esetedben, főleg ilyen súllyal..
2008. júl. 31. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hmm hát köszi hát azért szeretnék fogyni mert engem is zavar meg a barátom is mondta már h jó lenne ha leadnák.
2008. júl. 31. 21:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Rosszul esett tölle de nagyon szeretem és érte mindent:)

De nagy melleim vannak és szépek azokat meg nem akarom elveszteni:(

Köszike a válaszokat:)

2008. júl. 31. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal, egyszer nagyon durván fogyókúráztam, aminek a fázisai a következők voltak:

Először a mellem mérete csökkent két egész kosárral (!), - szó szerint leestek rólam a melltartóim - aztán beesett az arcom, csonttá fogyott a karom, lapos lett a hasam, majd a combom kezdett vékonyodni. A fenekemből, illetve a csípőmből még a koplalás és a napi két óra torna ellenére se ment le egy centi sem. Ja, ehhez a következő adatok járulnak: 170 centi vagyok, mint te, én akkor, mikor fogyózni kezdtem, 67 kiló voltam, borzalmas sonkának éreztem magam. Két hónap alatt 52 kilóra fogytam, ez hat éve volt, azóta szépen lassan visszakúsztak rám a kilók. Jelenleg 63 kiló vagyok, érzem, hogy kicsit sok, meg is akarok tőle szabadulni (én magamnak az 57 kilót tűztem ki, mint célt), de már nem koplalással! :)

2008. júl. 31. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
én is 170 cm körül vagyok és pont ma reggel mértem, hogy 64 kg vagyok. Kicsit soknak érzem én is, bár tudom, hogy kövér nem vagyok. A télen 60 kg voltam, és az nagyszerűen bevált. Igyekszem odáig elérni megint. A mellem nekem is kicsi lett, mert 8 kg-ot fogytam. Szóval mondhatni vele jár valamilyen szinten.
2008. aug. 1. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!