Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elkezdek fogyókúrázni...

Ha elkezdek fogyókúrázni ihatok tejet, mézestejet, kakaót vagy kapuccinót?

Figyelt kérdés
Kiskoromtól fogva imádom a tejet és minden este iszok egy pohár kakaót, tejet,mézestejet vagy kapuccinót.Amit épp megkívánok.Azonban most diétázni kezdtem és nem tudom hogy ihatok-e most is vagy ez már plusz kalória.
2011. jan. 2. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Milyen tejre gondolsz? a bolti vagy biotej, amit külön kereskedőtől szerzel be?

2. A kakaót hogy készíted? cukros kakaópor (nesquik, ilyesmi) vagy keserű, cukor nélküli? ha az utóbbi, az nyugodtan mehet.

3. A méz ugyan egészséges és teli van vitaminnal, de kcal dús... ehetsz picit belőle, de ne túl sokat.

Sokan azt mondják amúgy a tej tápláléknak számít, nem is italnak, ezért csak óvatosan vele!

2011. jan. 2. 21:43
 2/7 anonim válasza:
A bolti tejnek nem sok köze van már a "táplálék"-hoz.
2011. jan. 2. 22:01
 3/7 anonim válasza:
én viszont pont ma hallottam mert én is elvoltam keseredve hogy le kell mondanom a tejről fogyó miatt hogy a kálcium megköti a zsírmolekulákat olyan értelemben hogy nem felszívódik hanem távozik belőled mikor wc-zel...nem tudom mi igaz belőle olyan ember mondta aki elég okos de nézz utána én is próbálok..
2011. jan. 2. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Spektrum tv a fogyás 10 titka c. műsorból?Én néztem de gondolom a házi tejről volt szó és nem a boltiról.Abban semmi hasznos tápanyag nincs.
2011. jan. 3. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
perszehogy ihatsz.sőőőt milkacsokit,chipset,kólát,gumicukrot,kenyeret,kakaóscsigát,és még sajtburgert is ha van kedved...
2011. jan. 3. 17:56
 6/7 A kérdező kommentje:
házitejet iszunk,Nesquik kakaót iszunk és rendes méet eszünk(márminr úgy rendeset hogy nem boltból vesszük,hanem a nagyszüleimnek vannak méhei és tőlük) amm köszönök minden választ kedvesek vagytok :) kivéve az utolsó válaszolót-.-" ha nem tudsz normálisan válaszolni az általam feltett kérdésre akkor meeg minek szólsz hozzá ilyen bunkó dolgokat?
2011. jan. 5. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
hehe:Dadom az utolsót:D:))
2011. jan. 8. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!