Ha mindennap elmegyek futni és felüléseket csinálok, mellette pedig nem eszek zsíros ételeket akkor mi lesz az eredmény?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 17:57
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A futás pedig napi 1 vagy 2x3-4kilómétert jelent.
2014. jún. 17. 18:13
12/22 anonim válasza:
Ezzel a hozzáállással az eredmény legjobb esetben lötty segg lesz...
13/22 A kérdező kommentje:
Mennyire vicces vagy. Gondolom ezt azért írtad,mert te ülsz otthon a géped előtt egész nap és növeszted a hátsófertályodat.
2014. jún. 22. 21:59
14/22 anonim válasza:
:D igen, minden bizonnyal irigy vagyok rad
15/22 A kérdező kommentje:
Legalább bevallod anélkül is,hogy én közöltem volna veled ezt a tényt.
2014. jún. 22. 22:54
16/22 anonim válasza:
Okosabbnak gondolom magam nalad, marcsak a feltett kerdes minosegebol itelve is, igy nem allok le veled vitatkozni, mert teljesen felesleges.
Gondolom te is az a kis csirti vagy aki meg elhiszi, hogy ha maratonokat fut meg megcsinal napi 10 millio felulest, es nem eszik marhaporkoltet, meg egynap csak egyszer max ketszer eszik valami ures szart, akkor lesz csinos :)
Azt is meg tudnam saccolni millyen az etrended, ha egyaltalan van ilyened. De nyugodtan leirhatod, mert kivancsiak vagyunk arra is! :)))
En mar reges reg tullepett mar ezen a ponton amin te vagy. Aki tudja mirol beszelek az ugyis erti, az olyanok mint te, annak meg felesleges magyarazni. De szivesen megneznem te hogy nezel ki, meg mi a kulonbseg kettonk kozt! ;)
17/22 A kérdező kommentje:
Le csitrized azt akit nem ismersz gratulálok. Jó nevelést kaptál a szüleidtől. Ha okosabb lennél gondolkoznál.és nem azzal töltenéd az egész idődet,hogy ide feljössz és bámulod a kérdéseket és az egész estédet azzal töltöd,hogy kitalálj 3 sort amit idefirkanthatsz. Ügyes vagy IQ szinted majdnem annyi,mint egy csirkének. Mi a különbség köztünk? Hm..az,hogy én nem jövök ide oltogatni ,mert ha valaki fel tesz egy kérdést,valószínűleg azért teszi fel mert segítséget,esetleg választ vár.
2014. jún. 23. 22:09
18/22 anonim válasza:
Igen, kérdeztél, én meg válaszoltam. Arról én nem tehetek, hogy nem tetszik neked az igazság :D
19/22 anonim válasza:
Azért az étrendedet még mindig nem sikerült leírni, hogy segíteni tudjunk...
20/22 anonim válasza:
Elkezdtél már fogyózni kérdező, vagy csak vered a nyálad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!