Almaecet fogyásra most akkor jó vagy sem?
Figyelt kérdés
Írjon olyan is,aki használta.2014. jún. 16. 10:04
2/8 anonim válasza:
... és calciumkárosító, tehát hosszasan használva gyengíti a csontrendszert
3/8 anonim válasza:
A reklámokon és női magazinokon kívül mondta bárki is neked, hogy fogyott vele? vagy honnan veszed ezt?
4/8 anonim válasza:
Az almaecettől nekem hányingerem volt, nem tudtam használni, de szerintem nem használ. Egyél inkább kevesebbet, mint amennyit korábban szoktál. Egy hét alatt megszokja a szervezeted, hogy kevesebbet eszel, és akkor fogsz tudni fogyni.
5/8 anonim válasza:
Sajnos semmi ilyen "csodaszer" nem segít. Csak az, ha kevesebbet eszel és többet mozogsz.
6/8 anonim válasza:
ismerősöm fogyott vele és a szúnyogok sem csípik meg az ecet miatt :D
7/8 A kérdező kommentje:
Kevesebbet eszek,minden nap tornázok.nem akarok ezzel fogyni.a szagától is írtózok.kizártam a cukrot,tejet,kenyeret.
2014. jún. 16. 14:13
8/8 TallandThin Boy válasza:
Az anagcserét elvileg gyorsítja, de nem erre kell alapozni.
A kevesebbet eszek pedig nem diéta, így inkább: csökkentsd a szénhidrátot és növeld a fehérjebevitelt, de ne feledkezz meg a telítetlen zsírokról sem.
Ja és olvasd el a sárga kapszulát (letölthető a netről pdf formátumban), jót fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!