Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én már nem tudom mit tegyek?...

Én már nem tudom mit tegyek? (LENT)

Figyelt kérdés
Nagyon kövér voltam de sikeresen fogytam.Hónapokig megvolt az önkontrollom de most kezd kicsúszni a talaj a lábam alol ugy érzem.A reggeli és déli érkezést betartom és nincs is vele semmi baj.Az esti viszont bajos.Egy csomó mindent összeeszek mert nem birok ellenálni és utána kihányom.Tudom hogy nem normális de aki volt ilyen cipőbe az tudja mire gondolok.Tehát abba akarom hagyni ezt az önpusztítást,de nem megy.HA ráállok a mérlegre és látom hogy szedtem fel totál bepánikolok.Szóval ha valaki tud egy jó modszert hogyan hagyjam abba orvos és szülői bevonás nélkül az légyszi segítsen!16/L
2010. jan. 3. 01:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Idézet Dr Csernus Férfi c.könyvéből :

A testsúly egy olyan terület ami aránylag könnyen változtatható csak oda kell figyleni a táplálkozásra és a mozgásra és máris gyors sikerélményeink vannak.Sokszor azonban ez csak tüneti kezelést jelent mert ha vki nem küzd meg a "belső démonaival" nem oldja meg a félelmeit az ismét elhizást eredményez. :-)

2010. jan. 3. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia, en is voltam bulimias. Gyakorlatilag majdnem ugyanaz tortent velem is, mint veled. Igaz, en jartam pszichologushoz, de nem voltam vele oszinte, szoval nem sokat ert. Ha tudsz angolul, ajanlon a www.bulimiahelp.org oldalg, nekem nagyon sokat segitett. Illetve az is nagyon fontos, hogy valakivel oszinten mg tudd beszelni.

Azt pedig gondolom mondanom sem kell, hohy ha ezt igy folytatod, hamarosan eljutsz arra a szintre, hogy naponta 15szor zabalsz es hanysz, es nem tudod kontrollalni magad. Es ebbe bizony sokan belehalnak. Ha nem javul a helyzet, akkor muszaj oroshoz menni. Az en szuleim rajottek bar mindent megtettem, hogy titokban tartsam. Ha nem jonnek ra, lehet hogy most is a vacsoramat okadnam ki.

2010. jan. 3. 02:15
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
mi az hogy nem bírsz ellenállni? ember vagy nem állat
2010. jan. 3. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
sportolsz? ha igen, akkor szerintem kicsit többet ehetsz, és nem fogsz hízni, viszont vigyázz, hogy ne a tömegedet mérd, mert az izom nehezebb, mint a zsír, szóval centikben mérd az eredményt, és mozogj jó sokat (de azért ésszel)!
2010. jan. 3. 10:40
 5/9 anonim válasza:
25%

www.bodybuilder.hu

itt találsz fehérjeporokat, diétás porokat(édes, finom, laktató)

próbáld meg ezt

hátha nem leszel este éhes utánna már!!

2010. jan. 3. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is régen sokat fogytam és én úgy tartom a súlyom, hogy reggelire eszek bőven, meg ebédelek is és eset fele már csak könnyű ételeket eszek, gyümi, tejtermékek, stb.

A hányásról szokj le, mert az nem vezet jóra.

2010. jan. 3. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

Eset helyett estét akartam írni.

2010. jan. 3. 13:03
 8/9 anonim válasza:

Kedves Kérdés feltevő!

Neked hogyan sikerült fogynod ? Mert én súlyproblémával kűzdök, és szeretném megtudni, hogy neked hogyan sikerült?! Előre is köszönöm.

2010. jan. 14. 17:20
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon egyszerű...3x ettem egy nap és mellette "sportoltam" séta futás és egyebek....nasi és esti evészet nuki....legkésöbbi időpont evésre 5-óra
2010. febr. 7. 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!