Kényelmes futócipő?
Figyelt kérdés
Air max-ra nem futja, de kb 5000-et rászánnék.2014. jún. 13. 20:49
1/1 anonim válasza:
Szerintem az Air Max ugy alapbol nem jo futocipo, meg divatciponek is rossz... Nezz szet turikban, ugyanis en ott vettem nemreg egy teljesen uj Saucony futocipot 3000forintert ami egyebkent a boltokban 20000-40000forint, nagyon nivos, kenyelmes es jo minosegu cipo. Meg van egy Adidas Lady Canadia-m, azt is imadom :) bar boltban az is draga, de en hasznaltan vettem (a cimket azert en szedtem le rola, gondolhatod mennyire hasznaltak) 10000forintert. :) mindenkeppen a turikat ajanlom ha olcson akarsz cipot venni, mert a gerincedet es labadat csak az eredeti es jo minosegu cipok kimelik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!