A Decathlonos Kalenji márkájú futócipőről mi a vélemyényetek? Jó minőségű, strapabíró, kényelmes?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 14:28
1/14 A kérdező kommentje:
Elég gyakran fogom használni. Heti minimum ötször futok, de ha van időm akkor akár mindennap.
2012. szept. 15. 14:31
2/14 anonim válasza:
Hát először is a Kalenjin belül is rengeteg féle cipő van, így általában nem lehet megmondani. Én egyébként nem hordom egyiket se, mert nekem nem tűnnek elég masszívnak, nem védik az ütésektől a lábat eléggé, amennyire meg tudom ítélni. De nem hordtam soha. Én Saucony-s vagyok, és az nagyon jól bevált, a viszonylag olcsóbb modellek is.
3/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy többféle modell van, de még nem döntöttem el milyet vegyek, ezért kérdeztem így általánosan. Egyébként köszönöm a választ.
2012. szept. 15. 18:38
4/14 anonim válasza:
Meglepően jók a tapasztalataim a Kalenji futócipő márkával. Sokféle modell van, ezért fontos, hogy a Neked leginkább megfelelőt válaszd (táv hossza, gyakoriság, lábtartás) és elégedett leszel. :)
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak azért voltam eléggé bizalmatlan, mert egy "átlag futócipő" 20-30000, a Kalenji meg csak kb. 5000.
2012. szept. 16. 17:05
6/14 anonim válasza:
Na ez azért nem lehet véletlen.
7/14 mpecsa válasza:
A Kalenji igen jó márka.
Én a TR2 típusú terepfutót vettem, tökéletes !
Az árkülönbség miatt nem kell messzemenő következtetéseket levonni. A Decathlonra általában jellemző. Sok sportcuccot vettem ott, mind jó minőségű !
8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nagyon szépen köszönöm. Azt hiszem én is e mellett döntök, mert mindenkitől csak jókat hallok róla.
2012. szept. 21. 21:21
9/14 anonim válasza:
Hát ha tényleg ilyen jó, és olcsó, a nem sokára esedékes cipőcserénél én is megnézem.
10/14 Feederimmortal válasza:
Nyugodtan megbízhatsz a Kalenji cuccokban,sőtt az összes Decathlonos termék nagyon jó,nem véletlen,hogy 2 év garanciát vállal a cég a termékeikre. Ha ez nemlett volna elég még annyit hozzátennék,hogy a konditeremben nállunk 70%-ban Kalenjit használnak a sportolók. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!