A Decathlonos Kalenji márkájú futócipőről mi a vélemyényetek? Jó minőségű, strapabíró, kényelmes?
A Decathlonos termékekkel kapcsolatban nekem is jó tapasztalataim vannak, de attól óva intenélek, hogy heti ötszöri futáshoz azt az 5000 Ft.-os cipőt vedd meg.
Egészen biztos, hogy alkalmatlan erre, sőt a leírásában meg is fogod találni, hogy csak rövid, heti egy-két futáshoz ajánlott. A futócipők nem véletlenül kerülnek annyiba amennyibe. Ha tényleg intenzíven akarsz futni, akkor nézd meg, hogy milyen a lábad, neutrális, szupináló vagy pronáló, hogy megfelelő támasztéka legyen a lábadnak. Egyébként aszfalton, de még kemény salakon vagy letaposott erdei úton is egy idő után lehetnek boka, térd vagy derékfájdalmaid. Tipikus tünete az alkalmatlan cipőnek. Egyébként az említett boltban is van megfelelő cipő, csak sajnos egy picit borsosabb lesz az ára. A legjobb megoldás szerintem is a Saucony. Az "alkalmas" kitűnő cipők közül még talán a legjobb árban van és évről évre nyerik az év futócipője választásokat.
kajenji ekinden one meg a plus az baromi tartós.
Nekem 2 évet bír ki minden ilyen cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!