Hogy szánjátok rá magatokat a fogyókúrára úgy, hogy van párotok?
egy csomó olyan sztorit hallottam meg olvastam már, hogy valaki úgy fogyott le, hogy közben volt párja. vagy ez csak nekem lenne nehéz így? amikor volt pasim, duci voltam, nem is kicsit, de valahogy sosem fogytam, mert volt valaki, aki naponta mondja, hogy tetszem neki, szép vagyok.
most, hogy nincs barátom, rájöttem, hogy könnyebb dolgom lesz úgy párt találni, hogy vékony vagyok :D már a fele kész :)
és igen, tudom, hogy az ember maga miatt fogyjon, de nekem valahogy sokkal nagyobb motiváció az, hogy másnak tetszem :D
kort és nemet is írjatok :)
18/L
Parral tenyleg nem konnyu. A felesegem egesz elmult egy evben allitotta, hogy ne kinozzam magam, mert jol vagyok ugy ahogy vagyok. De en ereztem, hogy nem ok a 115 kilo.
O nem hizekony igy nem kovette az agyrem fogasaimat :)
Most -30 kiloval, meg mindig azzal zaklat, hogy feleslegesen dietaztam, sportoltam mert akkor jobban tetszettem :/
Nem ertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!