Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétába ezek beleférnek?

Diétába ezek beleférnek?

Figyelt kérdés
pl.: kukoricás rizs sült hússal, pacal, főzelékek,levesek,főtt krumpli,krumplipüré, rántotthús,paprikás krumpli,krumplis tészta, túróstészta,rakott krumpli,töltött paprika, csirkepörkölt?

2014. jún. 9. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Krumpli tészta és a panírozott húsok diétába nagyon de nagyon NEM férnek bele :D
2014. jún. 9. 23:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Az édesburgonya miért diétás és a sima krumpli miért nem?
2014. jún. 9. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Az édes burgonya nem tudom mért diétás étel de tudom hogy a burgonya az egy gyors felszívódású szénhidrát bomba!

A szervezet meg nem tudja olyan gyorsan feldolgozni és elraktározza és nő a pocak meg stb...

2014. jún. 9. 23:30
 4/5 A kérdező kommentje:
ohh... és pl a fehér rizs mennyire fér bele?
2014. jún. 9. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A rizs se igazán passzol fogyókúrába. Alapból szerintem jobb kerülni, annyi más ehetsz, de ha adott esetben már-már muszáj (pl. curryhez kevés jobb van, mint a rizs), akkor pár deka nem fogja meggátolni a fogyást egy normál embernél... Vagy ha azt is teszi, majd fogy másnap :D Rengeteg kilengésem volt a fogyásom alatt, lassan fogytam, de nekem belefért. Ha keveset ettem volna, akkor gyorsabban fogytam volna, rizs, édesség (az mondjuk nem kilengés volt, hanem alap, de igyekeztem nem özön szénhidráttal), alkohol és egyebek mellett is. De szerintem sokat segít, ha az az alapértelmezés, hogy a fentieket nem eszed. Kivételesen megteheted, inkább, mint szerencsétlennek érezd magad, aki nem ehet szinte semmit (akkor is, ha ez nem igaz, de úgy érzed, az ember tud ilyen lenni :)).
2014. jún. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!