Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éhes vagyok de már elmult 6...

Éhes vagyok de már elmult 6 ora es ezér mar nem eszek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
??
2014. jún. 9. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az agyad fogyott el a fogyókúrázás miatt, vagy miért nem tudsz helyesen írni??

Amúgy semmi értelme itt vergődnöd, úgyis fogsz enni (hülyeség egyébként ez a hat után nem evés...), szóval minél előbb, annál jobb.

2014. jún. 9. 21:15
 12/21 Lipton. ***** válasza:
Paprikáskrumplit
2014. jún. 9. 21:15
 13/21 A kérdező kommentje:

Hat igen ma nagyonem jol etkeztem reggeli:par szem fornetti

Ebed:fel tanyer galuska sertes porkoltel

Vacsora neem volt ojan 3 ora fele etem meg egy meleg szendvicsrtmert srandon voltunk szoval ez a

2014. jún. 9. 21:23
 14/21 A kérdező kommentje:

De ne erdekejen hogy irok akkor nem kell ideirni

Bunko -_-

2014. jún. 9. 21:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Te meg buta. :D
2014. jún. 9. 21:42
 16/21 Lipton. ***** válasza:
Épp ezt ugatom mindig, hogy 2 óránként kell zabálni, nem az, hogy koplalás mert akkor majd biztos fogyok mint atom és majd este '' 6 után '' ember legyen aki nem lesz éhes.
2014. jún. 9. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért kell az intermittent fasting fogalmát idekeverni. Egyrészt annál rendszerint egy napig tart a böjt, nem fél napig. Másrészt nem igazán fogyókúrának ajánlott.
2014. jún. 9. 21:53
 18/21 anonim ***** válasza:

A fogyókúra nem abból áll hogy este 6 után nem eszel meg koplalsz ez egy baromság sok ember ennél tovább nem tud gondolkodni....

Elmondanám hogy a feszes testű meg jó alkatú nők nap 5x esznek!

2014. jún. 9. 23:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk, amit ma ettél az minden, csak nem fogyókúra.
2014. jún. 9. 23:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Fogyókúrában fornetti? No comment.

Lassan 20 kg-ot fogytam, pedig gyakran eszek este 8-9 körül is, sőt közvetlenül lefekvés előtt még beverek egy kazein turmixot. Nem koplalással kell fogyni, hanem helyes táplálkozással. Ahogy előttem is mondták, egyél akár napi 5-6 alkalommal, de akkor normális kaját, nem fornettit meg levest. Húst, zöldségeket, szénhidrátból inkább zabpelyhet, barnarizst mértékkel. Kenyér, cukor, péksütemények, egyéb fehér lisztet tartalmazó ételek kerülendők, semmire nem jók, csak hízlalnak.

2014. jún. 10. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!