Éhes vagyok de már elmult 6 ora es ezér mar nem eszek mit csinaljak?
Az agyad fogyott el a fogyókúrázás miatt, vagy miért nem tudsz helyesen írni??
Amúgy semmi értelme itt vergődnöd, úgyis fogsz enni (hülyeség egyébként ez a hat után nem evés...), szóval minél előbb, annál jobb.
Hat igen ma nagyonem jol etkeztem reggeli:par szem fornetti
Ebed:fel tanyer galuska sertes porkoltel
Vacsora neem volt ojan 3 ora fele etem meg egy meleg szendvicsrtmert srandon voltunk szoval ez a
De ne erdekejen hogy irok akkor nem kell ideirni
Bunko -_-
A fogyókúra nem abból áll hogy este 6 után nem eszel meg koplalsz ez egy baromság sok ember ennél tovább nem tud gondolkodni....
Elmondanám hogy a feszes testű meg jó alkatú nők nap 5x esznek!
Fogyókúrában fornetti? No comment.
Lassan 20 kg-ot fogytam, pedig gyakran eszek este 8-9 körül is, sőt közvetlenül lefekvés előtt még beverek egy kazein turmixot. Nem koplalással kell fogyni, hanem helyes táplálkozással. Ahogy előttem is mondták, egyél akár napi 5-6 alkalommal, de akkor normális kaját, nem fornettit meg levest. Húst, zöldségeket, szénhidrátból inkább zabpelyhet, barnarizst mértékkel. Kenyér, cukor, péksütemények, egyéb fehér lisztet tartalmazó ételek kerülendők, semmire nem jók, csak hízlalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!