Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éhes vagyok de már elmult 6...

Éhes vagyok de már elmult 6 ora es ezér mar nem eszek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
??
2014. jún. 9. 20:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mikor fekszel le, hogy 6 után már nem eszel?
2014. jún. 9. 20:46
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyél, basszus, mégis mit csinálnál? Mégis miért gondoltad, bármire is jó, hogy ha 6 után nem eszel?
2014. jún. 9. 20:50
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom majd ha almos leszek

Amugy szerintem roszul csinalom foleg igy nyaron

Mire eszhez kapok 8 oraa :(

2014. jún. 9. 20:51
 4/21 A kérdező kommentje:
Fogyokurazom.. Basszus -.-
2014. jún. 9. 20:52
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Egy uborkában vagy paradicosmb, paprikában tök kevs kalória van, rágccsálj ilyeneket
2014. jún. 9. 20:53
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Ne egyél szerintem én is rengetegszer feküdtem le (most is) éhesen.

14/F

2014. jún. 9. 20:54
 7/21 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat

amugy enis fekudtem le ehesen voltam mar ugy hogy felltem hogy el ajulok csak ma alig ettem es most ez azer ilyen rosz :) ;)

2014. jún. 9. 20:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint számodra újdonság, hogy baromság ez a "6 óra után nem eszem", ha fogyókúrázni szeretnél? Semmi sem szól mellette. A jó fogyókúra során nem nagyon vagy éhes, viszont jól elosztod az ételt a nap során, és a minőség persze fontosabb a mennyiségnél.
2014. jún. 9. 21:00
 9/21 anonim ***** válasza:
17%

A 6 utan nem evesnek is van ertelme, bar itt mindenki szidja. Az eredeti otlet az idoszakos ehezesbol jon, ahol legalabb 16 oran keresztul nem eszel, a test felhasznalja a glikogen tartalekot es elkezdi a zsirt felhasznalni, mint energiaforras. Ehhez tudatositani kell, hogy X oran keresztul nem kellnenni, kulonben nincs ertelme. Kerdezo nyilvanvaloan nem tudja, miert "nem erdemes"6 utan enni (vacsorat kihagyni), ezert van ketsege kb az elso nap.

Javaslom mindenkinek, hogy olvasson utana az 'intermittent fasting' fogalmanak es utana kezdjen fikazasba. Kerdezo,,te is olvass utana! Erdemes tudni, mit miert csinalsz, mielott tenylegesen belekezdesz.

2014. jún. 9. 21:12
 10/21 anonim ***** válasza:
f×sza fogyókúra, este 6 után már nem eszel, este 9-kor éhes vagy, franc se tudja mikor fekszel, de gondolom reggel 8 után fogsz kelni farkaséhesen és felzabálod a hűtőt...
2014. jún. 9. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!