Éhes vagyok de már elmult 6 ora es ezér mar nem eszek mit csinaljak?
Nem tudom majd ha almos leszek
Amugy szerintem roszul csinalom foleg igy nyaron
Mire eszhez kapok 8 oraa :(
Ne egyél szerintem én is rengetegszer feküdtem le (most is) éhesen.
14/F
Koszonom a valaszokat
amugy enis fekudtem le ehesen voltam mar ugy hogy felltem hogy el ajulok csak ma alig ettem es most ez azer ilyen rosz :) ;)
A 6 utan nem evesnek is van ertelme, bar itt mindenki szidja. Az eredeti otlet az idoszakos ehezesbol jon, ahol legalabb 16 oran keresztul nem eszel, a test felhasznalja a glikogen tartalekot es elkezdi a zsirt felhasznalni, mint energiaforras. Ehhez tudatositani kell, hogy X oran keresztul nem kellnenni, kulonben nincs ertelme. Kerdezo nyilvanvaloan nem tudja, miert "nem erdemes"6 utan enni (vacsorat kihagyni), ezert van ketsege kb az elso nap.
Javaslom mindenkinek, hogy olvasson utana az 'intermittent fasting' fogalmanak es utana kezdjen fikazasba. Kerdezo,,te is olvass utana! Erdemes tudni, mit miert csinalsz, mielott tenylegesen belekezdesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!