Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 nap alatt, ha csak salatat...

10 nap alatt, ha csak salatat eszem mustaros öntettel olaj nelkül, es sokat iszom le tudok fogyni 51 kilorol 46-ra (165 cm)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem egeszseges, de szorit az idö, es nem akarom leirni, hogy miert ilyen fontos ennyire lefogynom. Csak azt szeretnem tudni, hogy lehetseges e vagy nem. Vagy esetleg van valakinek mas ötlete ilyen rövididö alatt ennyit lefogyni? Tudom, hogy a hosszutavu fogyashoz nem ez a megoldas, de nekem nincs szüksegem hosszu tavon ilyen alacsony testsulyra.

Kiegeszitem napi 5-7 km futassal.

2014. jún. 8. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Mi az, hogy nem egészséges? A saláta nagyon is egészséges! 5 kilót nem hiszem, hogy le fogsz fogyni 10 nap alatt ezzel a módszerrel, legfeljebb 3-at. Sőt, semmilyen módszerrel nem fogsz 10 nap alatt 5 kilót leadni.
2014. jún. 8. 14:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Egeszseges a salata, de 10 napig csak azon elni kb 300 kalorian nem az hosszu tavon.Tudom, hogy zsirt nem tudok veszteni olyan sokat, csak sulyra gondoltam, hogy esetleg menni.
2014. jún. 8. 14:19
 3/12 gömbicica ***** válasza:
82%

kedves kérdező! álljon itt egy példa.

a szomszéd kislány már mindenféle diétát végigcsinált. tökre feleslegesen, mert mindig visszajött ami lement! ezzel azt hiszem nem mondok ujat.

legutóbb almát evett almával.

aztán mázlija volt, mert egyszer csak ugy elterült a földön mint a béka.

ha a férje nincs otthon éppen, ki tudja mi lett volna.

ott van vele a pici gyereke, ő meg fogja magát aztán elájul.

A +6 kiló sem rövid idő alatt mászott fel rád.

eddig nem zavart, ezután se zavarjon.

meg aztán 51 kilóval mi bajod van?

Te BETEG VAGY!!!!! és ha igy folytatod még betegebb leszel.

46 kiló. Nálad nyaktól felfelé van a probléma(((( bocsáss meg.

ha rosszul akarsz lenni, egyél csak mustáros salátát 10 napig. állitom a beled is kifosod, igy marha jól le fogsz fogyni.

2014. jún. 8. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem azért, de én a 165 centimhez 54 kiló vagyok, és még így is soványnak számítok a testtömeg kalkulátor (vagy mi a szösz) szerint. Mondjuk rajtam fölösleg, mert edzek, én izmos vagyok. Volt nekem anno a gimiben egy olyan osztálytársnőm, aki kb. egymagas volt velem és 45 kiló volt mellé, hát... Borzasztó sovány volt, rossz volt ránézni, hozzáért valaki és félő volt, hogy összetörik.

24/L

2014. jún. 8. 14:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm megint a nagyon hasznos kommentet...Megint csak annyit tudok irni, hogy nem kerdeztem. Miert nem a kerdesre valaszoltok? Meg van ra az okom, hogy miert kell lefogynom.Senkire nem tartozik, ezert nem irtam le, hogy mi az ok
2014. jún. 8. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Erre szerinted van normális választ? Nem jártad ki a 8 általánost?

Azt,hogy nem a hájadat fogol elveszíteni?

Sőt, ha kevesebb táplálékot viszel be, még nem is fogsz fogyni,mert a tested valamennyit felél a hájadból, de inkább sokkal kevesebbet "fogyaszt" így rosszul leszel...

Ha nem viszel be elég kalóriát,hogy akarsz futni? Hát az ágyból nem fogsz kikelni te basza.dékarcú

2014. jún. 8. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

"10 nap alatt, ha csak salatat eszem mustaros öntettel olaj nelkül, es sokat iszom le tudok fogyni 51 kilorol 46-ra (165 cm)?"

A válasz: NEM!!!!

"Vagy esetleg van valakinek mas ötlete ilyen rövididö alatt ennyit lefogyni"

NEM, semmilyen módszer sincs (kivéve, ha levágatod a két lábadat - akkor csökkenhet ennyit a súlyod)

"Tudom, hogy nem egeszseges, de szorit az idö...

Tudom, hogy a hosszutavu fogyashoz nem ez a megoldas, de nekem nincs szüksegem hosszu tavon ilyen alacsony testsulyra.

Kiegeszitem napi 5-7 km futassal."

Ha ezt a nulldétát napi 5-7 km futással, akkor 10 nap múlva a kórházban leszel, lényeges súlycsökkenés nélkül.

Amit nem kérdeztél: ha ennyire bunkó vagy a való életben is, mint amilyen stílusban írsz, akkor ne csodálkozz, ha közútálatnak örvendezel.

2014. jún. 8. 15:00
 8/12 anonim ***** válasza:
40%

Hülye kérdésre hülye válasz. Le kellett volna írnod hogy mi a célod mert annak a függvénye hogy el lehet-e érni.

Tegyük fel azért akarsz fogyni hogy megnyerj egy fogadást vagy egy versenyre beleférj a súlycsoportba.

Ebben az esetben a saláta mellé enned kéne egy kis húst is meg egy minimális szénhidrátot és az egészet 5 étkezésre elosztani. 300 kalóriánál azért legyen több. A fogyás mértéke és az elfogyasztott kalória reciproka között nem lineáris a kapcsolat. Tehát van egy mennyiség aminél hiába eszel kevesebbet nem jelent előnyt. 10 nap alatt összejöhet 5 kiló, esetleg a vízhajtót is fontolóra veheted, de tudd hogy nem zsírból fogsz fogyni és tényleg nem biztos hogy megéri.

2014. jún. 8. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 14:37 kérdező, arrogáns, trágár válaszát jelentettem. Mégis, mit képzelsz? Segíteni akarnak neked, figyelmeztetni, hogy veszélyes, te meg trágárkodsz

A kérdésre: lehet, hogy le tudsz fogyni. Kit érdekel.

2014. jún. 8. 15:44
 10/12 anonim ***** válasza:
98%

Egyébként, te azon elgondolkozol kérdező, hogy ha nem eszel eleget, akkor mitől fogsz futni???

Egy normálisan étkező embernek is SOK a napi 5-7km, mert ha valaki pl suliba jár, és eggyik napról a másikra elkezd 7 km-et futni, úgy hogy idáig 8 órában ült, annak fájni fog a térde,bokája, stb...

Másrészt, ha pedig le is futod x napon a 7km-et másnap nem fogsz kikelni az ágyból, mert izomlázad lesz.----> de mivel nem eszel eleget, így nem tudnak beépülni a sejtek-----> akár 5-6 nap is lehet a regeneráció, fogyni nem fogsz.

Ha hiszed ha nem, ha fogyni akarsz akár több kalóriát is bevihetsz mint idáig, csak nem chips,csoki formályában.

A mozgás a fontos, az a legfontosabb nem pedig a kalória...

Ha pedig futottál volna idáig napi 5-7km-et, akkor most nem kérdeznél ilyen hülyeséget!

Széletürítési problémák.

Rosszullét.

Ájulás.

Tulzott gyomorsav.

Gyomor-bélfájdalmak,

Megdagadt gyomor.

Ezek bármelyike előjöhet. De gondolom, te nagyon okosnak hiszed magad! :)

2014. jún. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!