Fogamzásgátló szedése mellett is sikerülhet?
Szia!
20 éves lány vagyok. Úgyanez a probléma nálam, csak drasztikusabban. 55 kg voltam, 1,5 éve szedek Belarát, azóta 66 kg lettem. Sírni tudnék, és kemény diéta mellett is nehezen mennek le a kg-ok. Lemegy, ne aggódj, de nekem pl sokkal nehezebben , régen simán lement volna.
Sikerülni fog, de adig is borzalmasan érzem magam így a bőrömben. "viziló" mérettel :(
Az pedig milyen dolog , hogy a párod is sokkalja. Az 55 kg nem sok, de ha 70 kg lennél, neki akkor is szeretnie kéne, ha igazán szeret, nahát ez mutat valamit.
A párom azt mondta, ha 150 kg lennék, akkor is imádna, és így is van, de lefogyok, és te is.
Fel a fejjel és sok sikert!
Szia!
Én is Belarát szedek...váltani akartam már 2x de leoltott az orvos...mondom akkor mindegy...Párom végülis csak visszasírja a kis fenekemet. Most jó nagy... :( De szeret így is, mondta h szereti harapdálni :) A családom piszkál inkább, mindig oltogatnak h így-úgy kövér vagyok...párom inkább csak viccesen :) Szóval szeret ettől, csak hát ki ne szeretne jobban egy formás feneket mint egy elhízottat, meg hurkás hasat :( szóval muszáj lesz belevágnom keményen...
160 centivel, 54 kilósan bőven normális súlyú vagy, míg 45 kilóval majdnemhogy kórosan sovány. Nem értem a családodat, minek oltogatják beléd, hogy kövér lennél. A párodat még kevésbé értem. Most akkor téged szeret, vagy csak a testedet?
Ezenkívül felhívnám a figyelmedet egy tényre: az izomnak nagyobb a fajsúlya, mint a zsírnak. Azaz ha tornázol, és nő az izomtömeged, akkor karcsúbb leszel, jobb alakú, egészségesebb, de a kilóid lehet, hogy nőni fognak, párhuzamosan azzal, ahogy az izomtömeg fejlődik a testeden. Ne a mérlegen méregesd magadat, hanem a régebbi ruháid alapján, hogy beleférsz-e.
Havi 1-2 kiló fogyás teljesen egészséges, ennél gyorsabb fogyás káros lenne az egészségedre, és a gyors fogyás általában nem is tartós.
32/L (aki 19 évesen 52 kilóval kövérnek érezte magát, ma meg - visszanézve az akkori fényképeket - tudja, hogy nem kövér volt, hanem torzult volt a testképe)
160 centisen, tényleg jó az 54 kg.
Én 158 centi vagyok és 60 kg. Kb. 1 év alatt jött rám, én sem figyeltem, hogy mit eszek, de szerintem nálam is a tabletta közrejátszik. Legalábbis rá fogom. :D Szóval, hízásra hajlamos voltam mindig, de ennyi még sosem voltam. :( Nekem a hasamra és a seggemre ment. Pedig nem is eszek sokat. Elvileg.... mától tornázni fogok én is Réka dvd-jét néztem ki. Csak az a baj, hogy nem tudom meg állni, hogy mit eszek, mint írtam, nem eszek sokat pedig. Sőt édességet sem eszek többet mint más. Én kb. 5-6 kg-nak már örülnék, ha lemenne, először a tornával próbálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!