Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez mara?

Szerintetek milyen ez mara?

Figyelt kérdés

7 : tarhon leves

10orai: 1 alma

1kor : egy fel tanyer lecso

3kor : egy fel tanyer lecso

6kor : natur joghurt es egy alma vagy cseresznye

2014. jún. 6. 11:43
 1/10 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
éhenhaláshoz sok, egészséges élethez kevés és rossz
2014. jún. 6. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1 db cseresznye sok, felezd el!
2014. jún. 6. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon kevés
2014. jún. 6. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Nemcsak kevés, hanem katasztrofális is.
2014. jún. 6. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
borzalmasan hülye vagy
2014. jún. 6. 14:27
 6/10 A kérdező kommentje:
nem egy szem cseresznyere gondoltam ;) draga utolso hulyebb nalad biztos nem :) koszonom az ertelmes valaszokat akkor irnatok 1peldanapot ???
2014. jún. 6. 15:39
 7/10 Lipton. ***** válasza:
A gyümölcs a cefrébe kell! :)
2014. jún. 6. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Reggeli: újhagymát pirítok, rá két tojás. Mellé paradicsom, és miután a cukromat is figyelni kell, így valamilyen gluténmentes kenyér vagy extrudált kukoricás abonett.

Ebéd: fehér hús barna rizzsel, zöldségekkel/főzelékkel (rizstejjel, barna rizsliszttel vagy keményítővel).

Uzsonna: fehér hús zöldséggel vagy spéci császármorzsa vagy spéci madártej vagy hasonlók, vagy csak gluténmentes kenyérből szendvics sovány sonkával, zöldségekkel

Vacsora: uaz, mint az ebéd

Én az anyagcsere típusomnak megfelelően eszek és edzek, folyamatosan mennek le a kilók. Nekem 65% ch (a zöldség is az ebben az esetben), 25% fehérje és nagyon minimális zsiradék az arányom. Ha minden étkezésnél így eszek, akkor az a jó.

Sokan nem ismerik ezt a módszert. A cukordiéta fogyáshoz nem volt jó, próbáltam. Terhesen megtanultam, tudtam mit szabad és mit nem, de fogyni nem tudtam vele.

Ez az a diéta, ami nem fogyókúra, hanem normális étkezés, bármikor tartható, nélkülözni sem kell. Sőt, ebbe még a gyümölcs is belefér nekem, de csak délután 2-ig.

2014. jún. 6. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:
koszonom szepen utolso :)
2014. jún. 7. 06:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Megjegyzem, neked nem biztos, hogy ez az arány a jó, van még néhány típus. Ezt méréssel nézték meg. Én pl. zabot se ehetek, mert személy szerint nekem nem jó, hiába mondható gluténmentesnek.

Kb. egy hónapja nem eszek glutén és tejtartalmú ételeket, és kb. egy jó hete látom, hogy jobban működik az anyagcserém.

2014. jún. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!