Tudtok olyan módszert ajánlani, amivel 4 hónap alatt 10-12 kilót le tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 16:20
1/4 anonim válasza:
[link] nem csak tiniknek hasznos
kevesebb szenhidrat,sok feherje,sok mozgas
2/4 anonim válasza:
Mi a fehér lisztet cseréltük teljes kiőrlésűre, a répacukrot xilitre, a fő étkezések között nincs nasi, sok zöldség-gyümölcs, + vízkúra(erről bővebben találszba neten). Nekem így hetente kb. 1 kg ment le, és nem éheztem egyáltalán.
3/4 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Kevés szénhidrát, több fehérje, és cukor kilőve! Már a jó étkezés is csodákra képes, ha meg emellett el tudsz menni futni, úszni, vagy bármit mozogni legalább kétszer egy héten, meg lesz az eredmény! Arra vigyázz, hogy ha elérted a célod, és ezek után visszaállsz a helytelen étrendre, ugyanúgy visszajönnek a kilók. Amúgy én ezzel a módszerrel most 2 hónap alatt fogytam 6 kilót. Nem kell éhezni, mert sok mindent ehetsz, sovány húsok, zöldségek, akár teljes kiőrlésű kenyér(nem búzaliszt, hanem rozs, tönköly)durum tészta, sok sajtnak is alacsony a szénhidráttartalma. Lisztet is kiválthatod rozslisztre, cukor helyet xilit, stb. Jó módszer, mert nem is nagyon veszed észre, hogy megvonsz magadtól dolgokat, nincs hiányérzeted, marha jól érzed magad a bőrödben! Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Ha én lefogyok 12 kilót. Akkor bevisznek az intenzívre.
Ez attól függ, mennyi rajtad a felesleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!