3 hónap alatt ezzel kb mennyit lehet szerintetek fogyni?
Egészségesebb étkezés, ami hasonlítana a 90 napos diétához, valamint tornázás és futás lenne még.
szeretnék lefogyni valamennyit. 162 cm és 96 kg vagyok.
Egyszer fogytam 12 kgot , de visszahíztam többet.
18/L vagyok.
Köszi, ez a futás dolog tényleg nem jó így, erre nem is gondoltam:)
És neked mennyit sikerült fogyni ?
Értem:)
Köszi, neked további sok sikert!:D
De a 90 napos, ahogy írták, 3 szénhidrátnappal rendelkezik, mi ebben a kevesebb szénhidrát?
A több zöldség, gyümölcs kb. OK, de mivel laksz jól? Azokról nem írtál.
A zsírral nincs baj, a szénhidrátbombákkal inkább, bár természetesen sokféleképpen lehet fogyni.
Én sok zsírral és viszonylag kevés szénhidráttal (80g, lehetne lejjebb nyomni, de az sok zöldséggel nehéz, a masszív édességigényemet most hagyjuk, azt még tudom kezelni) fogytam, 163/kb. 80 kilóról 70 alá (lejjebb is, de az nem volt stabil). Persze, ez én vagyok, van, aki nem bírná, van, akire máshogy hatna ugyanez, de sose tudom szó nélkül hagyni, ha valaki szerint kevés zsírt kell enni a fogyáshoz. Én sosem megyek 100g alá, de ahhoz is már durván szénhidrátos nap vagy különösen kevés evés kell, hogy megközelítsem.
Elég sokaktól olvastam már, hogy hatott nekik az ilyesmi. Nem is meglepő. Én a szénhidrátban látom a problémát, ha túl sok és nem megfelelő típusú van az étkezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!