Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egészségesen élők! Ti nem...

Egészségesen élők! Ti nem szoktatok arra gondolni, hogy milyen jó lehet a kövéreknek, mert bármit ehetnek és sportolniuk sem kell?

Figyelt kérdés

Ma válogattam a CBA-ban, amikor egy kövér (vagyis inkább túlsúlyos) fiatal nő előttem tette be a jobbnál jobb falatokat (és nem csak csipszeket) a kosarába és...ciki bevallani, de IRIGYSÉGET éreztem.

Ő bármit ehet, nem kell sportolnia, nem kell jól kinéznie, mert egyszerűen nem érdekli.

Bár ilyen lennék, akit nem érdekel. Feküdnék a kanapén, gumicukrot ennék (ezt most is szoktam), de aztán ennék még és még és még. :))) De nekem ez nem megy, miért nem megy?!

Ti hogy vagytok ezzel?

27 L

2014. jún. 2. 15:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én 2 hónapja fogyózom. rajtam 10 kiló felesleg volt, már csak 5. más kajákat eszem, mint eddig, régen mindenféle chips meg csoki meg süti meg hamburger jöhetett. exemen 30 kiló plusz van ha nem több, ő is fogyni akar, de neki nincs akaratereje. mindig belekezd, két nap után feladja. amikor látom (egy suliba járunk), hogy ő fél pillanat alatt megeszik egy pogácsát, aztán előveszi a hamburgert is, rá a kólát, akkor mindig sokkal szívesebben eszem a diétás kajáimat^^

ráadásul egyik osztálytársam beszólt a kajáimra, ezért akkor is kárörvendek, amikor ő mondja, hogy meghízott (nálam 3-4 kilóval több), ő mostantól fogyózik, aztán előveszi a csokis péksütijét és mondja, hogy tegnap este tízkor bevágott egy tábla Milkát, na az felbecsülhetetlen...:D

2014. jún. 7. 13:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, nekem soha nem jutott eszembe kövér emberre úgy gondolni, hogy hm, de jó neki. Inkább jó szar lehet nekik és a kajával kompenzálnak.

Kérdező, ne irigyeld őket, nekem sok kövér ismerősöm van, volt alkalom őszinte beszélgetésekre, hidd el, akkora lelki nyomoruk van a testük miatt, hogy nem gondolják azt, hogy nekem már úgyis mindegy, mert már el vagyok hízva.

2014. jún. 10. 11:09
 23/23 Mi közöd Tőle ***** válasza:
A legjobb dolog kövérnek lenni. A legkönnyebben így indikálható a probléma. Azok meg akik emiatt lelki nyomorékok, azok valszleg normál testben is megtalálnák a módját, hogy mitől legyenek lelki nyomorultak.
2014. jún. 10. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!