Hogyan étkezzek, hogy lapos hasam legyen?
Figyelt kérdés
Régebben rendszeresen sportoltam,így nem volt baj az alakommal.De kb. 1,5 éve abbahagytam.Nem vagyok kövér,de az izmaim is eltűntek,olyan plöttyedtnek érzem magam.A legnagyobb bajom a hasammal van,régebben mindig lapos hasam volt,de amióta nem sportolok,azóta már nem lapos.Nem nagyon hájas,ha szemből nézem,akkor nem látszik semmi,de oldalról nézve látszik,hogy nem lapos,és zavar.Most,hogy jön a nyár,több időm lenne sportolni,odafigyelni az étrendemre,de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Úgy terveztem,hogy minden nap tornáznék,hasizom gyakorlatokat csinálnék,szobabicikliznék,néha eljárnék futni.De gondolom ez így magában nem elég,milyen dolgokat ne egyek?Vagy mire figyeljek oda?2014. jún. 1. 10:44
1/6 anonim válasza:
Kenyér-tésztaféléket hanyagold. Szobabicikli, futás felejtős :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Egyébként a szobabiciklizéssel/futással mi a baj?Tudom,hogy az nem a hasizmot erősíti,csak a tornát önmagában kevésnek gondolom,meg hátha jobb lesz egy kicsit az alakom ha még futok+biciklizek is.
2014. jún. 1. 11:25
3/6 anonim válasza:
Hát a szobabiciklizéstől ne várj csodát, max jó szórakozás. A futás meg akár káros is lehet, mert megterhelő az izületeidnek.. sokkal inkább mintha mondjuk súlyzóznál.
4/6 anonim válasza:
ne hallgass rájuk. ha kicsit jobban utána olvasol mindenhol az ilyen kardioedzés féle mozgásokat- futás...-javasolják. mert attól hogy hasizomgyakorlatokat csinálsz nem tűnik el a zsír a hasadról csak megerősödik alatta a hasizom. amúgy igen a futás is károsítja az ízületeket ugyanúgy mint szinte az összes többi mozgás...kivéve az úszást- ez van. amúgy ha teheted futócipőben fuss az csökkenti a terhelést és ha van a közeletekben futópálya akkor ott. remélem tudtam segíteni :)
5/6 anonim válasza:
De, hallgasson csak rájuk.. (mármint rám).
A futástól megintcsak nem fog róla lemenni a zsír... Ahhoz megfelelő táplálkozás kell. A sport önmagában nem elég..
6/6 anonim válasza:
Amikor futsz megfeszülnek a hasizmaid is, nem kell őrült modra rohanni, hatvan perc kocogás sétával felváltva meghozza az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!