Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan keszitsem el grillezett...

Hogyan keszitsem el grillezetten a zoldseget hogy az "fogyokuras" legyen?

Figyelt kérdés

legjobban a sargarepat szeretem,

de gondoltam hogy sargarepa,feher, + meg amit tik mondtok egybe a sutoben valahogy meggrillezem.Nagyon szeretem az izet amikor a repa nagyon megvan szinte egetve (grillezve)


Hogyan kell elkesziteni? mert csak ugy tudom hogy olajjal (napraforgo) az uvegedenyben aminek van teteje a sutobe dugva fozom.


2014. máj. 31. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
A zöldségek "fogyókúrásak".
2014. máj. 31. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Napraforgó olajat ne egyél, az a legócskább hulladék olaj a szója után.
2014. máj. 31. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A zöldségféléket megpucolod, kisebb darabokra vágod (amekkora neked tetszik, szerintem kb egy falatnyi jó méret).

Egy tálba téve megszórod sóval meg még olyan füszerekkel, amit akarsz, hozzáteszel 1 evökanál olajat (oliva vagy napraforgó, ahogy neked jobb), és egy fedöt rátéve alaposan összerázod az egészet. Igy a füszerek rendesen eloszlanak rajtuk. (Az a kevés olaj nem árt a fogyásnak, de a vitaminokat jobban fel tudja a szervezeted így hasnálni)


Egy tepsit kibélelsz sütöpapírral, beleöntöd a zöldségeket, letakarod alufóliával, és sütöben 160-180 fokon sütöd kb 30-40 percig. Utána leszedve a fóliát kb 10 perc alatt megpirítod.

2014. máj. 31. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:

koszonom :)


hasznaljak foliat vagy ha van ilyen talam akkor lehet ezt is?


[link]

2014. máj. 31. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Műanyagot ne használj sütéshez, üveget, fémet nyugodtan.
2014. máj. 31. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Az üvegtál jó, de én azért szeretem a tepsit jobban, mert a zöldségek nekem jobban ízlenek, ha csak egy rétegben vannak elterítve, úgy inkább sülnek, mint párolódnak és jobban meg lehet öket pirítani, .


Lefedésre az alufólia jó, a müanyag nem.

2014. máj. 31. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Szalonna zsírján *-*
2014. máj. 31. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Pf, nemtom miért pontoztatok le minket, a zsír hasznos tápanyag a szervezetünknek, és a tévhittel ellentétben nem 'hízókúrás'. Hanem egészséges. Sokkal inkább, mint az olaj.


:)

2014. jún. 1. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
De ezek itt olajon nőttek fel, mit vársz tőlük.
2014. jún. 1. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát most nem nőhet fel mindenki tanyán, disznók meg tyúkok közt (pedig jó is az, kis kerttel, friss zöldségek, hús, tojás, hmmm).

De azért persze ott is meg kell találni az egyensúlyt. Nem lehet azokból sem eszeveszetten összezabálni mindent.

Van egy ismerősöm (fiú), két éve még úgyahogy kinézett, aztán most meg rá sem ismerni. Eltorzult.. hát igen, mindig vágnak malacot..

Szóval, mértékletesség. Próbáljuk átlátni, hogy mikor ELÉG. És ez tulajdonképpen nem csak az evésre igaz, hanem sok minden másra is.


Családból már vágtak malacot nekünk, deee az olyan jóóó volt, hogy egy pillanatra nem jutott eszembe, hogy lecseréljem olajra...

2014. jún. 1. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!