Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nekem vastag a csontozatom,...

Ha nekem vastag a csontozatom, akkor soha életemben nem lehetek vékonny?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

egy ropi nő csontváza 10-11 kiló.

egy nagytestű magas nő csontváza 12-13 kiló.

ennyit számít súlyban a csontozat.

szóval sajnos más kifogást kell találnod a zsírodra.

2014. máj. 29. 00:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam,hogy ez csak a kövér nők kifogása,csak azt nem értem,hogy rengeteg sulyfelesleggel hogy látszodhat ki vkinek a bordája akkor?
2014. máj. 29. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

az megint más.

annak a neve rossz testkompozíció,vagy népszerű néven skinnyfat.

a nevéből is adódik a hiba,a testen minimális az izomzat,edzetlen a test és ehhez meg sok a zsír.

vagyis a tipikus lusta tunya rest test.

a testkompozíció változás lényege meg,hogy növeljük a testen lévő izmokat,formákat,aztán ha ez megvan lepucoljuk a zsírt.

2014. máj. 29. 01:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Erről eszembe jutott Schwarzenegger egyik idézete: " Azt mondod erős csontozatú vagy ? Az erős csontozat nem lötyög rajtad , ha szaladsz !!! "
2014. máj. 29. 07:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Vastag csontozat, csak annyit jelent, hogy nem fog eltörni könnyen a csontod és, hogy pár kg-mal többet mutat a mérleg, mint egy azonos magas és azonos alakú nőnek. De ennyi.
2014. máj. 29. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Valóban léteznek vastag, átlagos és vékony csontozatú emberek, de ez nem jelent hatalmas különbségeket. Nekem vékony csontozatom van, a csuklóm emiatt 13cm-es, de másoknak is csak kb. 16-20cm, akik nincsenek elhízva. Szóval csak pár centivel szélesebbek, mint én, ami nemigazán feltűnő.

Ha valaki tényleg nagyon vastag csontozatú, de nem elhízott, akkor az látszik rajta.

2014. máj. 29. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
A csontozat az emberi test súlyának csak a 10 %-át adja, mivel üreges. Szóval lehetsz vékony, de genetikád, az alkatod mindig közbe fog szólni.
2014. máj. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!