Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan érhető el az álom...

Hogyan érhető el az álom miniszoknya?

Figyelt kérdés

Jó estét mindenkinek!

Sajnos van 10-15 kg felesleg rajtam. Világ életemben arról álmodtam, hogy miniszoknyában járhassak. Régen nem volt gond kislánykoromban. Mára sokat híztam és széles a csípőm. Keményen diétázom, és elkezdten edzeni, lehet még a sok hurkámból mini?

Lehet még olyan szép vékony alakom, le tudok majd ennyi hájat dolgozni? Tudom, hogy nehéz lesz, és nem 1-2 nap. A kitartásommal nincs gond.

Egyébként diéta+ futás , néha dvd torna

2009. dec. 30. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

lehet persze

képzeld,rajtam is 20 kg felesleg volt,és nem mertem a nadrágon kívül mást felvenni.mára ezeket a pluszkilókat leadtam,és bátran veszek fel miniszoknyát :) a pasik csak úgy néznek :)) sok sikert!

2009. dec. 30. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, köszi szépen.

Most sok a felesleg is, meg a széles csípő, így még erősebb.

Rajtam is jól mutathat?Még ha le is fogyok, a csípőm széles marad, azért vehetek fel minit?

2009. dec. 30. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

én is kicsit erősebb vagyok csípő tájékon,de nem olyan,mint voltam.te is fogysz majd a csípődből,de ha nem,akkor is jól mutat a mini,csak ki kell választani a megfelelő darabot :)

ha kérdezni akarsz,nyugodtan írj,szívesen válaszolok.

2009. dec. 30. 19:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Hogyan adtad le a 20 kg-ot? Az érdekelne, rólam nehezen indul, de kitartok.

Csak úgy gondoltam, ha már ilyen vastag dagi combom van..stb, ebből hogyan lesz szép?

Nem adom fel, ha nem is sikerül, de tudom, hogy mindent megtettem érte.

Te nagyon ügyes vagy. Egyébként 20 éves vagyok.

2009. dec. 30. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:

köszönöm :)

hát az igazat megvallva csak kevesebbet ettem,kevesebb tésztafélét,édességeket,a kakaót/kávét/teát édesítőszerrel édesítettem.jah,és persze tornáztam,napi fél/1 órát.3 hónap meghozta gyümölcsét :D

Az nem baj,ha lassan indul,a szervezeted később rááll a fogyókúrára,és beindul.Mégegyszer sok sikert kívánok!

2009. dec. 30. 20:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Hú, nagyon ügyes vagy, ha ilyen hamar sikerült.

Sajnos eddig hülyeséget csináltam. Esti bekajálások, de dúrván. Már nem teszem, pár hete kimegyek futni, szinte naponta, ha tehetem. A táv 4 km.

Néha dvd torna is mellé.

A diéta: semmi cukor max a joghurtban lévő. Igyekszem a húst magában enni vagy salátával, semmi tészta és édesség is max délelőtt, de ritkán.

2009. dec. 30. 21:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Borzalmas erőt érzek most magamban, soha nem sikerült még olyanra fogynom, mint akartam, mert mindig feladtam. Most menni fog, kitartok bármeddig.
2009. dec. 30. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen,igen kitartás!!ha tényleg ilyen az étrended,és tényleg 4 km távot futsz,akkor nagyon hamar meg lesz az eredménye!

És ami nagyon fontos:NE más kedvéért akarj fogyni!én is sokszor megpróbáltam úgy fogyókúrázni,hogy mások véleménye érdekelt,de soha sem jártam sikerrel.Végül februárban a saját egészségem és nem utolsó sorban kinézetem miatt fogytam.Magadnak akarj megfelelni!

2009. dec. 31. 10:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezt a hibát én is gyakran elkövettem, mint mondottam, ezért is buktam el oly sokszor.
2009. dec. 31. 12:56
 10/11 A kérdező kommentje:

A diétám olyan, hogy jóval kevesebbet eszem, olyan 4-6 után már semmit. Kenyeret ritkán, tésztát nem szem, édességet se igazán. A ciukrot édesítőre váltottam.

Burgonyát szoktam inkább. Sok csirkemell + főtt zöldség, joghurtok, tej.

2009. dec. 31. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!