Jó ez az étrend így?
Jó kondiba kell lennem, így kicsit most jobban odafigyelek.
Reggelire általában, pirítóst eszem, sonkával sajttal paradicsommal, paprikával, gyümölcsturmixxal (narancs,eper,banán+víz) Az ebéd mindig változó, ezt nem nagyon tudom befolyásolni, de általában azokat választom,amiben több zöldség van.
Délután szoktam enni gyümölcsöket, néha ebéd előtt becsúszik egy kocka csoki azért :/
Vacsorára már csak abonett, zöldségekkel.
Emellett próbálok napi 2 liter vizet inni, és mindnenap sportolok, bicikli vagy futás, torna, vagy tánc.
Sajnálom, hogy így jön le, de miért kéne minden tanácsot megfogadnom?
Megköszöntem minden választ, van ,amit nem tartok megfogadhatónak, amit igen, azt pedig megfogadom.
Gyümölcsre szüksége van a szervezetnek, vitaminokra, ásványi anyagokra, antioxidánsokra. Szívesebben szerzem meg ezeket a vitaminokat gyümölcsökből, mint kapszulákból.
Nem akartam azt sugallni, hogy mindent fogadj el tőlünk.
A rossz hírt leírták neked: cukormérgezést fogsz kapni mire az értelmes vitamin mennyiség alsó határához hozzájutsz sima gyümölcsökkel : /
Fogyás alatt inkább kerüld a gyümölcscukrot.. persze ez csak egy tanács, és nem ez a lényeg, ez csak egy részlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!