Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez az étrend így?

Jó ez az étrend így?

Figyelt kérdés

Jó kondiba kell lennem, így kicsit most jobban odafigyelek.

Reggelire általában, pirítóst eszem, sonkával sajttal paradicsommal, paprikával, gyümölcsturmixxal (narancs,eper,banán+víz) Az ebéd mindig változó, ezt nem nagyon tudom befolyásolni, de általában azokat választom,amiben több zöldség van.

Délután szoktam enni gyümölcsöket, néha ebéd előtt becsúszik egy kocka csoki azért :/

Vacsorára már csak abonett, zöldségekkel.

Emellett próbálok napi 2 liter vizet inni, és mindnenap sportolok, bicikli vagy futás, torna, vagy tánc.

2014. máj. 27. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem jó. Így kéne: [link]
2014. máj. 27. 21:42
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi elolvastam, kaptam jó ötleteket és tanácsokat, bár az itt leírt étrendet én elég sivárnak tartom.
2014. máj. 27. 22:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Rajtad múlik,hogy variálod. A koncepció a lényeg.
2014. máj. 28. 06:10
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Pirítós, abonett. Mi a sivár? Mert szerintem ezek. Tök fölösleges kaják, fölösleges szénhidrát és gabona toxinok.. minek?
2014. máj. 28. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem étrend...

Napi 5x kéne étkezni, napi 3-4 liter vizet kéne inni, nem szabad minden nap sportolni, aerob edzés mellé kell súlyzós edzés vagy calisthenics, a sonka szhhar kaja, a gyümölcs hanyagolandó.

Az ebédet meg miért nem tudod befolyásolni?

2014. máj. 28. 13:43
 6/14 anonim ***** válasza:

A reggeli gyümölcsturmixot én a helyedben átcsúsztatnám tízóraira, és ott is ennék mellé méni teljeskiőrlésű kekszet.

Én úgy tudom, hogy az abonett gyorsan felszívódó szénhidrát, tehát vacsira nem jó.

Ha aktívan sportolsz, akkor szerintem nem árt több vizet inni :)

2014. máj. 28. 16:07
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az ebédet azért nem tudom befolyásolni, mert gimis vagyok és így az iskolai menzán étkezem, délután 4ig óráim vannak, így ezt így tudjuk megoldani.

Azzal nem tudok egyetérteni,hogy gyümölcsre nincs szüksége a szervezetünknek.

A sport pedig nem mindennap ugyanolyan intenzitású, és vasárnap pihenőnapot szoktam tartani.

2014. máj. 28. 19:35
 8/14 A kérdező kommentje:
ja és, a vacsora nem mindig abonett, tegnap az volt, ma csirke, zöldségekkel, változó.
2014. máj. 28. 19:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdésed, ha te mindent jobban tudsz mint a válaszolók?
2014. máj. 28. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát ige...

És szerinted miért van szüksége az embernek a gyümölcsre?

2014. máj. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!