Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van vkinek olyan teste mint neki?

Van vkinek olyan teste mint neki?

Figyelt kérdés
Labancz Lilláról beszélek...Tegnap néztem az Álom.net c. filmet hát arról nocomment... nem is ez miatt kérdezek.. Lilla alakja nagyon jó elismerem lány létemre... elfogadnám azt az alakot... most a fenekéről és a lábairól beszélek... van olyan lány akinek esetleg ilyen vagy hasonló feneke, lába van? Csak mert szeretnék majd sportolni és fogyózni jövőhéttől és nemtom mennyit kéne leadnom h olyasmi alakom legyen... kíváncsi lennék a fenék, comb méretekre cm-be... Aki tud segítsen légyszi köszi szépen B.U.É.K.!
2009. dec. 30. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem csak én szúrtam ki!

Először is sok-sok kitartást kívánok neked a mozgáshoz és a fogyókúrához.

Ebben nem fogod neked cm-t írni,mert én sem vagyok megelégedve azokkal a részekkel.

Én is jövőre fogok leadni 8-9kg-t és életmódot akarok váltani.

Egyébként ha leadsz pár kilót és rendszeresen mozogsz majd látni fogod és érezni,hogy mikor lesz olyasmi a feneke és a lába.

15/L

2009. dec. 30. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a fenekem kb olyan csak a combommal nem vagyok megelégedve abból kell lefaragnom kicsit:D fenekem genetikailag is ilyen (anyunak is jó a feneke:D ) de természetesen vigyázok hogy megmaradjon sokat guggolok(terpeszből, összezárt lábbal) illetve futok is ezek jók comb ill. fenékre
2009. dec. 30. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nála alkati a dolog. Ha nincs olyan csontozatod mint neki, akkor nem fogsz úgy kinézni mint ő. Nem lehet az alakot ilyen szinten saját kedvre formálni. Max kerekítgetni meg keményíteni lehet az izomzatot.

De ha neked alkatilag nincs kerek feneked (egy 100 kg nőnél is látszik pl h kerek vagy lapos feneke lenne-e) vagy nincs derekad stb akkor a fogyástól, sportolástól sem lesz.

Ennyit kell figyelembe venned, tehát ha nem leszel olyan, ne ess kétségbe.

Sok sikert kívánok!

2009. dec. 30. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Hát pedig én pont azt szúrtam ki, hogy szerintem iszonyat béna lába van.
2009. dec. 30. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
igen szerintem is alkati nekem is vékony meg stb feszes és nemcsinálok semmit..
2009. dec. 30. 17:40
 6/10 anonim válasza:

Itt az oldalon találtam egyszer,a Rubint Rékának van 3 jó kis vidije....

nem látszik durvának,de én kidőltem...

Tudom nem az volt a kérdés hogy milyen módszerekkel fogyhatsz,alakíthatsz,de ezek tényleg nagyon jók, gondoltam hasznos:)

Üzenem a vékony feszesnek,hogy enyém is,de néha kibírok egy kis tornát,hogy ilyen is maradjon....

a linkek:

combra: http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg&feature=PlayList&..

fenék,csípő: http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4&feature=PlayList&..

has: http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY&feature=PlayList&..

2009. dec. 30. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
hú ezeket le is mentettem a kedvencek közé :D
2009. dec. 30. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Jók a gyakorlatok, hol tartasz már?
2010. máj. 7. 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:
A fenekedet ha most lapos ki lehet gyúrni kerekre,persze nem két hét alatt fog látszani..:) Amin nem lehet változtatni,az mondjuk a csipő szélességed,de a hájat onnan is le lehet dolgozni . Alapvetően ha fogyni szeretnél aerob mozgást kell végezni heti 4-5* 1 órát (kocogás,bicikli). Ha izmosodni akarsz akkor rubint réka és béres alexandra tornáit ajánlom,nekem bejöttek.A futás nagyon szépen formálja a combokat egyébként
2010. máj. 7. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem kerek a fenekem és épp ez a bajom.Kicsit fogyni szeretnék onnan,de nem akar sikerülni.Pedig futok,biciklizek,Rubint Rékázok,diétázok meg már mindenről lemondtam a cél érdekében,de semmi.Pár cm minusz,de csak egy mérettel kisebb nadrág.A cél 26-os.Most 27-es.:(
2010. máj. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!