Hogy lehet hogy már annyit eszek mint egy akváriumi hal, és 1 hét alatt híztam 1 kilót?
Egyszer szívesen elbeszélgetnék egy hozzáértővel a koplalásról... Misztikus, hogy egy test szinte a semmiből energiát merít s egy koplaló igen lasan fogy. Nem a kérdezőről beszélek, mert 1 hét és 1 kiló semmi, 1 nap alatt többet tud nőni a súly felfelé spontán :D
Tartalékolás vagy sem, ha valaki nem eszik, kénytelen fogyni. Más kérdés, hogy miből és ha újra elkezd enni, mi lesz, illetve mennyire egészségtelen módszer, de párszáz kalóriából aztán nem tud meglenni egy test, ha nem nyúl valamely részéhez, muszáj égetnie valamit, izmot vagy zsírt. Olyan nincs, hogy az ember nem eszik és nem fogy, pláne hízik. Maximum nagyon lassan teszi.
De akárhogyan is van, koplalni ritkán célravezető s vannak sokkal jobb megoldások. Ha az ember edz, de egyáltalán él, akkor evés nélkül elég hamar eljut a test az izombontás gondolatáig, amit aztán tett követ. Ami nem a fogyás értelmes irányába hat.
A test pedig néha elég fárasztó. Nekem jóval több feleslegem van, de ha vigyázok, ha ereszdelahajam van, a testem boldogan stagnál. De nem adom fel :D Koplalás ellen pedig immunis vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!