Melyik youtube-on fennlévő aerobik vagy pilátesz videóval lehet a legjobban eltüntetni a felesleges zsírrétegeket?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 20:05
1/9 anonim válasza:
Egyikkel sem.
Szálkásító diétával és súlyzós, valamint aerob edzésekkel lehet.
2/9 anonim válasza:
Diéta / étkezés kérdése. Pilateszesek is lehetnek hájasak, ha edzés mellett tolják a kenyeret, tejet.
3/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/channel/UCiP6wD_tYlYLYh3agzbByWQ
Innen biztos találsz valamit:) Vagy is hát remélem:) Én innen egyszer már kerestem ki és sokkal szebb lett az alakom:))
4/9 anonim válasza:
pilatesszel biztos nem, az nem zsírégető sport.
5/9 anonim válasza:
Nincs zsírégető sport, a pilates még egy értelmes mozgás. Jóval értelmesebb mint amiket a fogyózós tyúkok szoktak kitalálni 'edzésnek'.
6/9 anonim válasza:
úgy értettem, az nem igazán éget el túl sok kalóriát, mivel hogy ahhoz túl lassú. férfi találta ki, ilyenek nem voltak az eszében, hogy fogyókúra, meg alakformálás:)
7/9 anonim válasza:
Tényleg nem hiszek a fogyókúrás mozgásban, minden vicc nélkül.
Ha lenne ilyen, akkor valószínűleg minden nő boxolna, mert az HIIT kardió edzés és sok kalóriát éget, de táplálkozás a lényeg.
8/9 anonim válasza:
tudom én, de azért lássuk be, hogy ha egy órát futok, (eszemben sincs:), akkor azért több kalória fog elhasználódni, mint ha egy órát pilatesezek. az egész egyszerűen nem arra való, az erősítés, nyújtás, gerinctorna, stb.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 3. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!