Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan? Tobbi lent.

Hogyan? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Nos,hogy onnan kezdjem, 156-157cm magas vagyok es 55-56 kg.14/L.elkezdtem jarni aerobikra heti 2x es az etkezesre is odafigyelek(kaloriaszamlalas) de valahogy mindig elcsabulok es akkor teli eszem magam minden fele edeseggel,szenhidrattal.nem tudok ez ellen mit tenni.nincs eleg akaraterom. pl ha elkezdem a dietat 3-4 napig megy es utanna *bumm* csokizabalo szornye valok.nincs semmi motivaciom ami arra huzna h ne egyem magam teli. ugy napjaban mikor normalisan eszem 800-900 kaloriat eszem. SZERETNEM HA SEGITENETEK H NE LEGYEN FELNOTT KOROMRA EGY DAGADEK NO! (bocsi,de nincs ekezetem) es elore is koszonom.:)

#fogyás #aerobik #csoki zabalo szorny
2014. márc. 7. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Es megis mit kellene csinalnunk? Ha nincs akaraterod, felejtsd el hogy jol fogsz kinezni, ennyi.
2014. márc. 7. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Jogos.:)
2014. márc. 7. 17:28
 3/5 Lipton. ***** válasza:
Ez csak rajtad múlik, ebben más nem tud segíteni.
2014. márc. 7. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Én szívesen adnékn egy tippet. Szerintem a 900 kalória nagyon kevés egy napra. Én is diétázok, már leadtam 10 kilót és napi 1200 kalóriát eszek. És ami a legfontosabb: ne vond meg magadtól a finom falatokat. Néha belefér az is. Ha minden finomságot megvonsz magadtól és éhezel, akkor természetes, hogy egyszer csak egy hatalmas evésrohamot produkálsz. Én is beleestem ebbe a hibába anno. Úgy előzöm meg, hogy mindig van itthon egy tábla magas kakaó tartalmú (60-80%os) csoki és ha megkívánom az édességet akkor nem utasítok vissza egy-két kockát. Szívesen írok még hasonló tippeket, ha szeretnéd ( küldj egy üzenetet)
2014. márc. 7. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

odafigyelek(kaloriaszamlalas) - normalisan eszem 800-900 - megis mi a lofaszra figyelsz oda?

Az adataid alapjan az alap kaloria szuksegleted 1409!!!!!!!!!!!! Ennyit eget el a tested egy nap ha nem csinalsz semmit csak fexel. Ha te meg emelle aerobikozol, akkor megtobbet!!!

8-900 napi kaloriaval durva koplalasban van a tested es amikor elcsabulsz es eszel valami szart, a tested elrakja zsirraktarba, mert ugy van vele, hogy ehinseg van, ki tudja mikor lesz megint kaja, tegyuk raktarba, biztos ami biztos...

sarga kapszula, ingyen letoltheto, szigoruan kotelezo olvasmany

ha elolvastad es meg van kerdes, gyere vissza, szivesen segitunk

2014. márc. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!