Ha kinyitom az ablakot mikozben tornazom akkor csokkentem a fogyas eselyet? (tobbi lent)
Most ez lehet hogy hulye kerdes, nem tudom, de szeretnek formaba jonni, es mindennap tornazom egy 1 orat ahogy az idom engedi, egy kicsi szobaban csinalom es ott nagyon meleg van 45 perc utan kiszoktam nyitni az ablakot mert nagyon izzadok es melegem is van alig kapok levegot, miutan kinyitom az ablakot nagyon jo erzes a friss levego, de mar nem izzadok annyira es azt vettem eszre hogy a tornat is jobban birom.
Szoval ha kinyitom az ablakot es nem izzadok annyit akkor kevesebb kaloriat egetek?
Most lehet hogy nagy marhasagot mondtam, de jo lenne tudni.
Az izzadással vizet vesztesz, a zsírból fogyásnak ehhez semmi köze.
Viszont ha hidegben vagy és fűtenie is kell a testednek, az több kalóriát éget (de azt nem tudom, mennyivel) :D Sosem volt még egy olyan kalóriadeficites napom, mint amikor egész nap fagyban teljesítménytúráztam :D Ráadásul étel sem volt nálam sok... :D Az ablaknyitás persze nem ez a kategória. Leginkább nem számít semmit, csak hogy jobban érzed magad tőle...
-.- nem azert ki nem akarok ugrani,
koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!