Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a reggelimről?

Mi a véleményetek a reggelimről?

Figyelt kérdés
1 főtt tojás , két szelet pulykamell sonka

2014. máj. 24. 09:02
 1/5 anonim válasza:
Nem vagy éhes?
2014. máj. 24. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én tisztelem azt aki tök kevés kajával is működőképes! Ez előnyős! :)

Zöldségeket hiányolom mellőle, a tojás és a sonkaféle az mind hús, jang típus.

Növény is kellene melléjük, persze nem vitális csak így lenne komplett.

Pulykamell sonkánál mindig vigyázz a minőségre, mert alapvetően a pulykának nincsen sonkája és nagy varázslatokat tudnak csinálni ilyen termékekkel :D

2014. máj. 24. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez elég kevés :) A nagybelű embereket nem annyira kedvelem, megmondom őszintén. Már tapasztaltam, hogy náluk az evés mindennél fontosabb... előtérbe van helyezve.

Az elhagyhatatlan parit én biztosan nem hagytam volna ki :)

2014. máj. 24. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyitől éhesen, talán eltudnék vánszorogni a konyháig, de nem vagyok benne biztos.
2014. máj. 24. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi különös.

Ha reggeli alatt az első étkezést értjük (ami nálam 11-kor van), akkor nekem iszonyatosan kevés.

Ha a kora reggeli evést (mondjuk hajnali 8), akkor nekem roppant sok, de le tudnám gyűrni, ezek szolidak és valószínűleg ízlenének.

A zöldség viszont nagyon hiányozna.

A napod összességében értékelhető, ez így kiragadva... Csak annyit lehet mondani, hogy kezdetnek nem rossz, de hogy Neked elég-e és mi követi... Azt nem tudjuk.

2014. máj. 24. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!