Hány kilónak tippelnétek? (képpel)
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert szerintem egyáltalán nem annyinak nézek ki mint amennyi vagyok.
A magasságom 167 centiméter, 19 (lassan már 20...) éves vagyok.
2014. máj. 23. 17:40
21/23 anonim válasza:
Szia! 15. vagyok. Nem kell 8-10 kilót híznod, ha így, vékonyan érzed magad jól. Elég lenne olyan 3 kiló! Én lány vagyok egyébként, és vékonyság-mániás, tehát nem fiúként mondom, hogy ez már egy picit sok. Én is voltam 54 kiló a 175 centimhez (modellkedtem) akkor tetszett, de utólag megnéztem és iszonyat taszítóan vékony. Nem rég megint meghíztam, újra fogyózom és már csak 58 szeretnék lenni. Tapasztalatom szerint az ember, amikor benne van ebben az "extrém vékonyságban" nem veszi észre, hogy túlzás. Ez kicsit ilyen pszichés dolog, hogy akkor imádod a csontjaidat, ahogy kilátszanak, meg hogy annyira nagyon-nagyon vékony vagy és rettegsz, hogy hízz akár egy kilót is, ez mindenkinél így van, az anorexia kezdeti stádiuma, a gyengébbek esnek bele teljesen és lesz nagyon súlyos testképzavaruk, tehát ez a 35 kilósan is kövér vagyok fajta. (persze, ez, ami nálad meg mondjuk nálam volt, ez még nem nevezhető anorexiának, csak az alapja, mert ott a bűntudat, ha többet eszel akár egy almával egy nap, attól félsz, hogy esetleg másnapra már azonnal felszedsz plusz 5 kilót, illetve, a rettegés, hogy valaha is akár egy kilóval nehezebb leszel) de például én akkor tudtam magamról, hogy nagyon vékony vagyok, tehát nem láttam magam kövérnek, csak azt nem vettem észre, hogy nagyon elég gebe a dolog. Olyan normálisnak láttam magam úgy, nem is akartam fogyni többet. De utólag nagyon nem szép visszanézni a régi képeket.
23/23 anonim válasza:
Utolsó.
Ha neked ez a nagyon jó alak, kíváncsi vagyok, hogy te hány kilós vagy.
Ez a lány beteg, csont és bőr, ez nem szép, 20 éves akár már meddő is lehet, nehogy már biztass is egy lelkileg beteg lányt, hogy gyönyörű alakod van, lehetne +10kg-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!