Hány kilónak tippelnétek? (képpel)
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert szerintem egyáltalán nem annyinak nézek ki mint amennyi vagyok.
A magasságom 167 centiméter, 19 (lassan már 20...) éves vagyok.
2014. máj. 23. 17:40
3/23 anonim válasza:
Mellesleg egyél még egy picit, mert szerintem túl sovány vagy. 22F, talán ér valamit a szavam, ha már hasonló korosztály :D
4/23 anonim válasza:
Szerintem is olyan 45-47. Legalább van csípőd és karcsú a derekad :D
5/23 anonim válasza:
Szerintem is 45 körül vagy, nagyon max. 47.
6/23 anonim válasza:
Én, ennél kicsit ducibb vagyok (de alacsonyabb is) úgy vagyok 40,5. De, te... 38 kiló?
Amúgy mennyi?
(Nekem, már kicsit girnyó kategóriába vagy...)
7/23 anonim válasza:
43 :( ne haragudj, nem akarlak bántani, de anorexiás vagy? Vagy van más betegséged? Kórosan sovány vagy :( Többet kéne enned jóval! Szüleid, barátnőid nem aggódnak érted? Ha az én bnőm lennél nagyon aggódnék miattad!
8/23 anonim válasza:
Beteg vagy.
Undorító ahogy kinézel bocs.
9/23 anonim válasza:
Testképzavar ?
40-43 kilóra tippelek. Szörnyen sovány vagy,egyértelműen beteg.
Fordulj orvoshoz,és ezt nem rosszból mondom.
10/23 tyttöö válasza:
semmi egészséges nincs benned...
38 kg a tippem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!