Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak tippelnétek?...

Hány kilónak tippelnétek? (képpel)

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert szerintem egyáltalán nem annyinak nézek ki mint amennyi vagyok.

A magasságom 167 centiméter, 19 (lassan már 20...) éves vagyok.

[link]

2014. máj. 23. 17:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, eléggé meglepődtem, szinte mindenki kevesebbet írt a valós súlyomnál (46 kiló), holott én többre számítottam. Lehetséges,hogy tényleg testképzavarom van, de hihetetlen számomra, hogy páran 38 kilónak gondoltatok.
2014. máj. 23. 18:59
 12/23 anonim ***** válasza:

Kb. egy tízessel többel lennél jó súlyban:

[link] - még ő is vékonynak számít, de egészségesen vékonynak és fittnek.

2014. máj. 23. 19:24
 13/23 anonim ***** válasza:

Igen,ezt jelenti a testképzavar,minden pénzem feltettem volna rá,hogy neked az van és kövérnek látod magad.

Szörnyű betegség,nagyon nehéz kigyógyulni,mihamarabb keress fel egy orvost,ha nem akarsz kínok közt,30 kilósan meghalni.

Ne várdd meg amíg a hajad hullani fog,a menstruációd megszűnik,és annyi erőd sem lesz,hogy felülj az ágyban.

Ez vár rád.Lehet,hogy némelyiket már tapasztalod is..

2014. máj. 23. 20:11
 14/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sovány vagy és 35-38kg-nap tippeltelek volna.

És azok a lábak.. juj, már ne is haragudj, de undorító.

Mennyit és mit eszel egy nap?

2014. máj. 23. 20:16
 15/23 anonim ***** válasza:
38%
Szia! Anorexiás vagy, vagy pedig ilyen alkat? Azért én örülnék neki, ha ilyen alkat lennék és azért kéne küzdenem, hogy hízzak 5-6 kilót :D:D:D:D:D Egész nap ennem kéne, minden finom zsíros, cukros dolgot :D Ooooo de szép is volna!
2014. máj. 23. 20:53
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem ilyen az alapvető testalkatom, kb. 8-10 kilóval több lennék alapjáraton. Egyelőre nem tapasztalok semmi negatívat, bár egy ideje a vérnyomásom egészen alacsony és szédülök illetve fáradékony vagyok, de nem akadályoz a mindennapi dolgok elvégzésében.

Szerintem az is becsapós lehet, hogy nagyon széles a csípőm, emiatt talán vékonyabbnak tűnnek a lábaim, mert nagyobb a két combom között a rés.

Kb. 1000-1400 kcal-t eszek egy nap folyamán, bár próbálom nem számolni. Próbálom kerülni a hízlaló dolgokat, leginkább zöldséget, gyümölcsöt, sovány húsokat, zsírszegény túrót, natúr joghurtot fogyasztok. Lisztes, cukros, stb dolgokat nem eszek.

Igazság szerint semmiféleképpen nem szeretnék hízni (sőt...), nem akarok olyan lenni, mint amilyen régebben voltam, sajnos az a 8-10 kilónak a 90%-a az alsó felemen volt, igazi körte alak vagyok, nagyon nem szeretem.

2014. máj. 23. 21:04
 17/23 A kérdező kommentje:
(*ANNAK a 8-10 kilónak)
2014. máj. 23. 21:05
 18/23 anonim válasza:
100%
Azzal a +8-10 kilóval néznél ki normálisan, egészségesen! Mär most a túneteid arra utalnak hogy beteg vagy testileg is, nem csak lelkileg! Fordulj pszichiáterhez kérlek, egyedül már nem tudszkijönni ebből! Túl keveset eszel és a testképzaarod hátterében koly lelki problémák állhatnak. Segítségre van szükséged mielött teljesen leépülsz, elsorvad a szíved, meddő leszel. Hol vannak a szüleid, barátnőid? A helyűkben én elrángattalak volna már orvoshoz, halálra aggódnám magam! :(
2014. máj. 23. 21:17
 19/23 anonim válasza:
100%
*KOMOLY lelki problémák, bocsi
2014. máj. 23. 21:19
 20/23 anonim válasza:
100%
Van pasid? nem hiszem és így nem is lesz. dokihoz kellene menned!
2014. máj. 23. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!