Júli 12. ig mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
172 cm 73 kg. Kilóban soknak tűnik,de alkatilag nem látszom annyinak.Voltunk orvosi vizsgán,a doktornő nem akarta elhinni,hogy 73 kg vagyok.A felesleg a combomon,fenekemen van.2 hónapja derült,hogy gerinc problémám van,ha nem vigyázom,gerincsérvem lesz,eltiltottak minden mozgástól,régen jártam zumbára,görkorizni,az nagyon hatásos volt. :/ annyiban javultam,hogy idén nem ittam cukros löttyöket,csak vizet! Mégis szeretnék picit lefogyni.2014. máj. 22. 16:15
1/1 anonim válasza:
Gyógytornára sem járhatsz?
Ha csak picit akarsz fogyni, akkor elég a táplálkozásodon kicsit változtatni és ha nem mozoghatsz, akkor legalább sétálj naponta minimum 1 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!