Miért kell a strandra vékonyság?
08:59 teljesen igazad van. Én januárban életmódot váltottam, úgy ahogy "a nagykönyvben megvan írva": egészséges táplálkozás+sport. Igen, lefogytam, jobban nézek ki, de valahogy az önbizalmam kevesebb lett, és ritkábban is mosolygok. Lehet, hogy bennem van a hiba, de ez az állandó megfelelési kényszer még erősebb lett bennem, és egyáltalán nem vagyok boldog, mert jól nézek ki. A kérdezőnek pedig igaza van, hogy az esztétika, szépség relatív. Van egy olyan érzésem (sőt mondják is), hogy jobban néztem ki, mielőtt elkezdtem ezt az egészet, mert többet mosolyogtam és gondtalannak tűntem. És itt megint igazat kell adjak, mert tényleg a nők kritikusabbak. Míg a férfi ismerőseim ezt egyből észrevették, hogy kevésbé vagyok vonzó (jó alak ide vagy oda), a nőnemű ismerőseim csak dicsértek, hogy milyen jól nézek ki, és kérdezgették, hogyan fogytam.
Szóval igen...a megfelelési kényszer miatt válik fontossá a strandra készülők között a vékonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!