Miért kell a strandra vékonyság?
Figyelt kérdés
Jönnek naponta a kérdések, hogy nyárra le akarnak fogyni, mert strandra mennek. Csak én nem értem minek oda vékonyság? Nem divatbemutató, hanem szórakozás.2014. máj. 21. 22:55
11/34 anonim válasza:
Mondjuk nem minden esetben, cukorbetegség, vagy hormonzavar miatt is lehetsz elhízott amiről meg nem feltétlenül te tehetsz...
12/34 A kérdező kommentje:
Cukorbetegségnél pont, hogy az ember a hibás, ha elhízott...
2014. máj. 21. 23:25
13/34 anonim válasza:
Lofszt! 100-bol 1 embernek van barminemu problemaja, a maradek 99 szimplan szarik ra.
14/34 anonim válasza:
Nem feltétlen. Pl ismertem olyan egy szál bél üzletembert aki a rendszertelen kaja és a stressz miatt lett az, és azért lett dagadt, mert az inzulinnak hizlaló hatása van.
16/34 A kérdező kommentje:
Az inzulin NEM hizlal. A kaja hízlal, amit megeszik.
Tudom, mert cukorbeteg vagyok.
A II.-es típusú cukorbetegek a sok szénhidrát és így a kövérség miatt lesznek azok.
2014. máj. 21. 23:41
17/34 A kérdező kommentje:
Az I.-nél meg örökölt, és nem fog az inzulin miatt hízni, ennyi erővel te is hízhatnál, hiszen neked van sajátod.
2014. máj. 21. 23:42
18/34 anonim válasza:
Kérdező, ezt én se igazán értem, de főleg az a durva, amikor előadják emberek, hogy évek óta nem jártak strandon, a plusz kilóik miatt. A gyk-n tudtam meg, hogy létezik ilyen. Számomra a strand szórakozás, a legkevésbé az érdekel, hogy másokra milyen benyomást teszek, de tudom, hogy nem mindenki ilyen s van, akinek a strand szocializáció és nagyon számít a kinézet. Bizonyára nekem is jobban számítana, ha nem fél perc lenne az az idő, amit nem minimum nyakig a vízben töltök... :)
19/34 A kérdező kommentje:
19-es: nah végre valaki, aki nem csak puffog, hanem a kérdésre reagál :D
2014. máj. 21. 23:45
20/34 A kérdező kommentje:
Vagy valaki komolyan azért megy strandra, hogy villogjon? Meg másokat kritizáljon? :D
Senki se tökéletes.
Igazából nekem tök mindegy, normál a testsúlyom, de úgyis megbámulnak, mert van egy 30 centis műtéti hegem a mellkasomon, de azért nem fogok nagymama fürdőruhát felvenni.
2014. máj. 21. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!