Mit tegyek, hogy eljusson anyám agyáig, hogy én igenis
fogyókúrázok?
Figyelt kérdés
Már két hónapja fogyókúrázok és hát alig van eredménye...Szívemet lelkemet beleadom am ozgásba ugyanakkor még nem tudok magamra főzni így nem tudok a diéta részét magam ellátni ezért isk értem anyukám segítségét, de ő mintha fel se fogná.. folyton azzal jön ham ozgok akkor lefogyok, de könyörgöm ha mellé ugyan úgy zabálok attól nem fogyok max 2 kilót.. És hát úgy van hogy a csirkehús helyett főzi a sok tésztát, veszi a chipseket.. Mit tegyek? 14/l Egyébként kérlek azzal ne gyertek, hogy én is az a fajta tini vagyok aki tök szép alakú csak magát kövérnek látja.. Mert valóban 158 cm vagyok és 64kg..egy 8 kg leszeretnék még adni, de anya támogatása és segítsége nélkül nem megy..
Egyébként ha én lennék az anyád én sem engedném neked, hogy fogyókúrázz... az diéta. De ezt a dolgot már elmondtam egyszer.
2014. máj. 21. 21:51
12/16 anonim válasza:
Például a csipszek helyett te kérhetsz egy fej jégsalátát,semmivel nem lesz drágább.. a többiek megesznek 1 zacskó tésztát,neked még hoznak egy doboz tojást.
És kevesebbet is lehet enni tésztából. Mit mozogsz? szerintem már fogytál volna ha csökkented az adagot
2014. máj. 22. 09:05
13/16 anonim válasza:
Adhatnál anyudnak egy nagy adag olvasnivalót a fogyózásról, meg az egészséges táplálkozásról, illetve mutathatnál neki minta-nőket, akik szerinted jól néznek ki, jó az életvitelük. A chips nagyon gáz, az árából vegyen anyud csirkemellet! Amíg viszont nincs képben arról, mi is a jó a testnek, se felelősségérzete nincs ezen a téren, nem tudsz sokat tenni. Szóval beszélj vele! Ja, és 158 centihez az 56 kiló is csak az elmegy kategória. Függ persze a csontozatodtól is, de ezzel a magassággal az 50-52 kiló lenne a szép szerintem. ( Barátnőm 156 centi, és 48-49 kiló. )
2014. máj. 22. 18:00
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ! Azt teszem meg ami tőlem telik, talán még többet is. Folytatom a fogyást, amíg el nem érem a célomat. És kedves Marcel( a neved alapján gondolom így hívnak) Be kell valljam már már annyira intelligensnek tűnsz a szememben, hogy nem biztos, hogy elhiszem a korodat. Azért köszönöm, a te segítségedet is.
2014. máj. 25. 23:01
15/16 anonim válasza:
Marcell, két -l van a nevemben :)
De akkor ha anyád még sem engedi:
Legyen heti 4x aerob edzésed. Ez lehet gyors tempójú gyaloglás, 1óráig csináld
Töltsd le a Fegyencedzés és kezd el. A szöveged hagyd, csak és kizárólag a feladatok végrehajtását olvasd el. Haladj lépésről lépesre. Az első lépésekkel nem kell heteket töltened, én egy nap alatt letudtam őket, de ha még nem megy 10 fekvő ne kezd el az emelőkarost pl.
Anyukádat pedig megkérheted, hogy hétvégén csináljon egy jó ebédet. Itt te megkéred, hogy mondjuk a második legyen csirke.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!